Lélektánc írta: Esmi

[Kritikák - 1]

+++ betűméret ---
<< >>


Aida hosszú ideig annyit tudott Rafaelről, hogy tehetséges színész és gyönyörű hangja van. Aztán amikor elkezdték megismerni egymást, a férfi elmesélte neki, hogy autodidakta módon megtanult zenei alapokat írni, és több album hangszereléséért ő felel. E téren már aranylemezt is nyert az egyik ilyen közös munka alkalmával. Továbbá gyakran hívják, hogy énekelje fel mesék főcímdalát, remixeket is készít, és két zenekarban dobol. De tud gitározni és szintetizátoron játszani is, valamint ír saját számokat.
– Sokkolóan sokoldalú vagy – csóválta a fejét mosolyogva Aida, miközben egy parkban sétáltak. – Hozzád képest én eltörpülök.
– Mert nem hiszel magadban eléggé. Pedig a dalaid, amiket átküldtél MSN-en, nagyon is jól szólnak.
– Tényleg tetszenek? Pedig csak amatőr tákolmányok.
– Aida, én sem profi szinten kezdtem. Egyébként pedig valóban tetszenek. Szerintem olyan tehetséges vagy, hogy ezzel foglalkozni kell. Én támogatom. Ha csak szeretettel tudom, hát azzal.
A lány ragyogó arccal felnézett rá. Rafael ritkán adott hangot bármilyen érzelemnek, és még ritkábban dicsért. Ezért annál jobban esett neki, ha mégis megtette, különösen, mivel számára nagyon fontos volt a férfi véleménye. Megállt az út közepén, és átölelte őt.
– Köszönöm – mondta halkan, Rafael pedig elmosolyodott, és finoman megsimogatta a hátát.


<< >>

Kritika küldése
Név:
Kritika:
Mennyi háromszor
három kisbetűvel
(robotszűrés)