Felhasználónév:Draculaura [Üzenet]
Regisztrálva::2014.01.01
Weboldal:http://derekhaleimagines.tumblr.com/
Helló!

Az írói pályám nagyjából akkor kezdődött, mikor az első fanfictionöket olvastam életem során a kedvenc bandámról. Az egyik történet annyira megfogott, hogy én is írni akartam egyet -- és persze meg is tettem. Emellett mikor harmadik osztályba kerültem, a fogalmazás órákon kiderült, hogy szörnyű a szóhasználatom, és rengetegszer ismétlek. (Meg persze a mondatszerkesztésem is hagyott némi kívánnivalót maga után, egyszóval teljes egészében kifogásolhatóak voltak az irományaim, emiatt vezettem egy kis füzetecskét, amibe fél-, illetve egyperceseket írtam mindennap gyakorlásként. Ekkor persze ezt még sokkal inkább kényszerként fogtam fel, nem szórakozásként.)

Akkoriban inkább csak foltokban írtam; folyamatosan nagyjából hat éve írok történeteket, azóta is merem egy hobbimnak nevezni. Megosztani ritkán osztottam meg emberekkel a sztorikat, de úgy egy éve elkezdtem folyamatosan feltölteni őket a netre -- ezek nagyrésze angol nyelvű. (Ezúton megjegyzem azt is, hogy a Merengő az egyetlen oldal, ahol a magyar történeteim olvashatók.) Aki tud angolul, és érdekli a többi firkálmányom, az a 'weboldal' pontban feltüntetett link alatt megtalálja az AO3-as fiókomat. Ott kizárólag Sterek történetek vannak.

A jelenlegi történetem, amit itt frissítek, szintén Sterek. Eredetileg azt is angolul akartam írni, szóval a címet is angolul adtam neki először (Eventide), de végül mégis maradtam a magyarnál. Miért? Magam sem tudom. Egy év óta először kapott el az érzés, hogy a saját anyanyelvemen akarok írni, így ennek megfelelően a történet is az Eventide magyar megfelelőjét, a Napszállta címet kapta.

A másik itt publikált írásomhoz, a 666 rózsaszálhoz már legalább másfél éve nem nyúltam hozzá, és egyelőre nem is tervezem folytatni. Még mindig megvan, mit akartam kihozni belőle, de most semmilyen affinitásom nincs azon dolgozni, helyette marad a Napszállta. :)

Úgy gondolom, ennyi információ elég ide. Ha érdekel még valami, írj nyugodtan üzenetet!

Történeteket írta: DraculauraKedvenc történetekKedvenc írók