Felhasználónév:BNori [Üzenet]
Regisztrálva::2014.11.16
Hali! BNori volnék, és ez egy rövid bemutatkozás szeretne lenni, ha hagynám neki.
Amit szeretek: az ihletet, a billentyűk kopogását, úgy általában írni, a tesómat, sírni, nevetni, a rózsaszínt, a naplementét, a macskákat és a lovakat, a delfineket, Siriust (!), Charlie-t, meg az egész HP-világot, a szereplőimet (jobb esetben), a kritikát író embereket, az olvasó embereket (persze az állatokat sem zárom ki), és persze Téged, főleg, ha e tulajdonság bármelyikét bírod/végzed. :)

Itt található a ficblogom, ahonnan a legújabb irományaimról és azok fejleményeiről értesülhetsz, és ahol kérdéseiddel, kérésekkel, mindenféle óhaj-sóhajjal zaklatni lehet ;) :

http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?f=12&t=1263

"A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:
Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt a pár sorocskát illeszd be a profilodba!
Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják, képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT! "Kitöltöttem egy tesztet, amely szerint (roppant meglepő módon :D) Sirius felesége lennék.


I'm married to Sirius Black


The HP Male Marriage Quiz
made by Sapphire.


És részt vettem a Szívdobbanás Kihíváson, a csodálatos Etti és Ninell szervezésében, ahol 5. helyezést értem el. :)A Testis Temporum Kihíváson pedig pontozóként vettem részt.Sőt most még ilyesmim is lett, juhé! ^^


Történeteket írta: BNoriKedvenc történetekKedvenc írók

1. Raistlin

2. Puppy

3. ruka

4. Hiriajuu

5. Remie

6. Kivansag Ust

7. Elza Tonks

8. Clove Bright

9. Ritsu Tonks

10. Zsiraf

11. Carol Souya