Felhasználónév:Emesimesei [Üzenet]
Regisztrálva::2016.06.07
Eredeti név:Zs. Emese
Weboldal:emesimesei.blog.hu
Szia! Nem tudom hogy keveredtél ide kedves idegen, csak remélni merem, hogy az egyik fanficem úgy tetszett, hogy meg akartad nézni magadnak az alkotót. Íme, én vagyok az.
Emesének hívnak, de hallgatok a Mesire, a Mesketevirágra és "aharrypottereslány"-ra is.
16 éves vagyok és Szegeden tengetem napjaimat. Sötétbarna (nem fekete!) hajam van, zöldesbarna szemem és rendkívül idióta fejem.
Mardekáros vagyok, ez szerintem elég sokat elárul rólam, emellett tudni kell, hogy hatalmas vitakirálynő vagyok, könnyű felidegesíteni, de emellett nagyon tudok szeretni és jó a humorom. (Remélem ezt nem csak én gondolom :D) Imádom a musicaleket, legyen szó magyarról, vagy külföldiről... (Hamilton, Heathers, Wicked, AVPM, AVPS, Twisted, A dzsungel könyve, A Pál utcai fiúk)

A Harry Potter már egészen kiskoromtól az életem része volt, mivel anyukám is rajongó. Oviban már Hermionének öltözve csapattam a farsangot és természetesen nagyon fájlaltam, hogy nem mehetek moziba nézni az új részeket. Másodikos koromban kezdtem el olvasni a könyveket. Onnantól kezdve kb. minden évben újraolvastam az egész sorozatot.
A Dramione/Draco imádatom kb.másfél éve kezdődött, mikor elolvastam "A győztes mindent visz" című csodálatos fanficet. Persze rögtön belerángattam a shippelés mély bugyraiba legjobb barátnőmet is, így már ketten sírunk egyszerre egy bizonyos szőke, szürke szemű egyén után.
Öt kész fanficem van, az három szösszenet és két hosszabb történet. Jelenleg írok egy új Dramionét is, amit természetesen majd feltöltök ide.
Ha elolvasod a történteimet, kérlek kérlek írj egy kritikát! Nagyon nagyon örülök minden véleménynek.

Köszi, hogy elolvastad ezt a "kis" bemutatkozást! :)

Történeteket írta: EmesimeseiKedvenc történetekKedvenc írók