Felhasználónév:Braazy [Üzenet]
Regisztrálva::2019.03.03
Eredeti név:Miss Braazy - ha kérhetem, Roxfort II. Emelet, az SVK tanár szobája
Weboldal:https://konnycseppapergamenen.blogspot.com

Sziasztok! :)


Én Miss Braazy vagyok, és így szeretem, ha szólítanak. Ez a ,,művésznevem" és elég bonyolult a története. Most nem mesélném el.
Már régóta itt vagyok a Merengőn, és ezalatt elég sokat írtam magamhoz képest. Most valahogy az idő folyamán, a versek kerültek előtérbe. Probálkoztam kisebb-nagyobb novellákkal, de hosszú történetet igazán sosem sikerült írnom. Hogy miért nem? Fogalmam sincs... Talán az lehet az oka, hogy írói válságba kerülök. Amúgy gyakran érzem úgy, hogy a fejemben összeáll a történet, és mégis leírva nem olyan, mint amilyennek elképzelem.
Fandomok közül leginkább a Harry Pottert kedvelem, azon belül is az örök favorit: Piton professzor. A vele kapcsolatos ficceket nagyon imádom, de csak a Mary Suet. Távol áll tőlem az SS/HG, kicsit erőltetett. De amúgy sokan szeretik, és nehéz találni jó történetet, amiben Piton meg tudja élni a lelki mélységeket.
Verseket bármikor szívesen olvasok, mindentől függetlenül.
Az originalt is kedvelem, de nagyon válogatós vagyok ilyen szempontból, viszont a Harry Potteres sztoriknál is ez a helyzet nálam.
Ennyi lett volna... Gyere máskor is! :)

Néha a szív minden bölcsnél bölcsebbnek bizonyul.


Which Hogwarts house will you be sorted into?Ha bármi kérdésed van, vagy írni szeretnél, az alábbi e-mailcímre küld az üzenetet!

E-mail: braazy@freemail.hu


I'm married to Severus Snape


The HP Male Marriage Quiz
made by Sapphire.

Történeteket írta: BraazyKedvenc történetekKedvenc írók

1. Camilla

2. Lilyana

3. Claudee

4. nikygirl

5. csoki28

6. Bettiiyy

7. mrsppiton

8. Miluiel

9. PoppyMeldrum

10. NymphaTonks

11. Lyany

12. Lizzie01

13. Melinda93

14. Allannia Mirkwood