Felhasználónév:Zakuro [Üzenet]
Regisztrálva::2008.08.08
Eredeti név:Zsuzsi
Weboldal:https://champagneanddarkchocholate.wordpress.com
Kisebb-nagyobb megszakításokkal, kisebb-nagyobb sikerekkel 14 éve bombázom a közízlést mindazzal, ami épp kipattan gondolataim közül. Általában, túlnyomó többségben fantasy téren, originalban. Aztán HP fanfic formájában, ha nagyon nincs normális ötletem, de az írhatnék bennem. Néha megesik egy-két real life szagú original is.

Masszív zenefüggőségben szenvedek, a rocktól a K-Popig mindenevő vagyok, minden műfajban akad legalább 5-6 olyan szám, amit kifejezetten szeretek és képes vagyok addig hallgatni, amíg megutálom. Spotifyon majdhogynem mindenre van lejátszási listám.

Filmek és sorozatok terén is hasonló a helyzet, én vagyok az, aki egy filmet egy héten át képes újra meg újra meg újra megnézni, először figyelmesen, aztán bele-beletekreve, majd puszta háttérzajjá minősítve - és úgy is imádom. Előfordul, hogy borzasztó velem nézni valamit, főleg, ha beüt az elemző vénám és már film közben boncolgatni kezdem - hangosan -, amit látok.

Másik nagy szenvedélyem a rajzolás. Nekem mindegy, hogy szavakkal, vagy vonalakkal, de valahogy kifejezem azt, ami éppen bennem van, még ha nem is mindig érthető.

És ami mindezt abszolút, rendületlenül támogatja, az a KÁVÉ! Vele lehetséges minden egyéb mániám, függőségem, hobbim és rajongásom.


Jelenleg nyakig vagyok a Harapj meg! átírásában, felújításában, rendbeszedésében, ami olyan szinten lesz/lett más, hogy a címnek se kegyelmeztem, így lett a Fekete arany. Ha ebben az évben sikerül pontot tennem a végére, már elégedett leszek a 2019-es évemmel.

Ficblogom: http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=936


Wattpadet is megtámadtam: https://www.wattpad.com/user/ShakuNorthTörténeteket írta: ZakuroKedvenc történetekKedvenc írók

1. Khim

2. Xwoman

3. Rinn

4. Kae Westu