Felhasználónév:Kaimei [Üzenet]
Regisztrálva::2005.10.23
Eredeti név:Lilith Duvare
Fogalmam sincs, mióta vagyok tag, de az biztos, hogy nem ma töltöttem fel az első történetemet. Azonban eljött a pillanat, hogy búcsút vegyek az oldaltól, legalábbis részben.

A kész állapotban lévő történeteim itt maradnak, azonban minden más még ma este eltűnik, hogy nyugodtan, átgondolva folytathassam őket máshol.

A miértekre az Lj-men találtok választ http://lilithduvare.livejournal.com, ha kérdésetek van, forduljatok hozzám bizalommal, a fönt található email címen elérhettek.

De ami a legfontosabb, minden kritikaírómnak és olvasómnak szeretném megköszönni az együtt töltött időt, és remélem az oldal váltás után is követni fogjátok munkásságomat, mert igazán sokat jelentett nekem, hogy mellettem álltatok.

Üdv,
Kaimei

*********

Szerintem majd' öt éve nem jártam errefelé, és nem mondhatom, hogy megbántam. Az elmúlt években rengeteg dolog történt velem és ha fogalmazhatok így fel is nőttem. Az írást nem hagytam abba, de immár csak angol nyelven folytatom az alkotást, ezt részben sajnálom, és talán a közeljövőben ismét előveszek egy talomban lévő magyar írásomat, mert kicsit hiányzik, hogy az anyanyelvemen írhassak.

Addig is, nyugodtan látogassatok el a Tumblr oldalamra vagy kukkantsatok bele a Fanfiction.Neten (Lilith Duvare) található történeteimbe. Esetleg ha kérdésetek van, nyugdotan írhattok e-mailt is.

Történeteket írta: KaimeiKedvenc történetekKedvenc írók