Felhasználónév:Braazy [Üzenet]
Regisztrálva::2019.03.03
Eredeti név:Miss Braazy - ha kérhetem, Roxfort II. Emelet, az SVK tanár szobája
Weboldal:https://konnycseppapergamenen.blogspot.com

Sziasztok! :)


Én Miss Braazy vagyok, és így szeretem, ha szólítanak. Ez a ,,művésznevem" és elég bonyolult a története. Most nem mesélném el.
Már régóta itt vagyok a Merengőn, és ezalatt elég sokat írtam magamhoz képest. Most valahogy az idő folyamán, a versek kerültek előtérbe. Probálkoztam kisebb-nagyobb novellákkal, de hosszú történetet igazán sosem sikerült írnom. Hogy miért nem? Fogalmam sincs... Talán az lehet az oka, hogy írói válságba kerülök. Amúgy gyakran érzem úgy, hogy a fejemben összeáll a történet, és mégis leírva nem olyan, mint amilyennek elképzelem.
Fandomok közül leginkább a Harry Pottert kedvelem, azon belül is az örök favorit: Piton professzor. A vele kapcsolatos ficceket nagyon imádom, de csak a Mary Suet. Távol áll tőlem az SS/HG, kicsit erőltetett. De amúgy sokan szeretik, és nehéz találni jó történetet, amiben Piton meg tudja élni a lelki mélységeket.
Verseket bármikor szívesen olvasok, mindentől függetlenül.
Az originalt is kedvelem, de nagyon válogatós vagyok ilyen szempontból, viszont a Harry Potteres sztoriknál is ez a helyzet nálam.
Ennyi lett volna... Gyere máskor is! :)

Néha a szív minden bölcsnél bölcsebbnek bizonyul.


Which Hogwarts house will you be sorted into?Ha bármi kérdésed van, vagy írni szeretnél, az alábbi e-mailcímre küld az üzenetet!

E-mail: braazy@freemail.hu


I'm married to Severus Snape


The HP Male Marriage Quiz
made by Sapphire.

Történeteket írta: BraazyKedvenc történetekKedvenc írók