Felhasználónév:Tiny [Üzenet]
Regisztrálva::2010.04.07
Üdvözöllek, kedves Idetévedő!

Mielőtt bevetnéd magadat kissé őrült soraim közé, figyelmeztetlek, hogy ne várj túl sok értelmet!
Egy szabadon kószáló, ártalmatlannak tűnő lény vagyok, aki lesből támad, és lelkes szóáradatával csap le a kedves áldozatra.

Ha ezek után bátorkodtál mégis tovább olvasni, ideje hogy eléruljak magamról néhány dolgot, elvégre erről szól a bemutatkozás.
Megszállott Harry Potter rajongó vagyok (ugye milyen meglepő?), már évek óta. A Bölcsek köve volt életem első komolyabb olvasási élménye, valamikor kilenc-tíz éves koromban. Azóta persze azóta kívül-belül megváltoztam, de még ma is szívesen lapozgatom a HP könyveket. Ha választanom kellene, talán a harmadik rész a kedvencem.

Ijesztően hasonlítok Luna Lovegoodra, bár ez kívülről nem igazán látszik, de hidd el, saját kis álomvilágomban hemzsegnek a narglik. Álmodozó, kék szemem sokszor a semmibe mered, vagy éppen a monitorra.
Szeretem a humort és a romantikát, a Merin általában ilyen témájú ficeket olvasok. Slash függő vagyok, Snarry, és Drarry rajongó, de persze minden más párosítás is jöhet.

Két-három éve találtam rá a Merire, de eddig csak lelkes olvasó voltam, és nemrég döntöttem úgy, hogy megpróbálkoznék a lelkes alkotással is.
Ha lejjebb tekersz láthatod, hogy főként romantikus ficeket írok, de igyekszem minden témában kipróbálni magam. Imádom a Rowling anyánk által megteremtett világot, legtöbbször mégis változtatok rajta egy kicsit (vagy sokat). Az utolsó két könyvet sokszor nem veszem figyelembe, mert utálom, hogy ezzel vége a sorozatnak.
Néha egy-egy vers is becsúszik, ha éppen olyan hangulatom van. Mint mindenki más, én is nagyon örülök a kritikáknak (igen, ezt veheted célzásnak), és általában megfogadom őket.

Azt hiszem, nem untatlak most olyanokkal, mint kedvenc állat, kedvenc film, stb. Ha mégis érdekel, írj egy mail-t, vagy küldj baglyot.
És ha már itt jársz, nyugodtan nézz bele egy-két ficembe, nem fogok megharagudni érte =)

Történeteket írta: TinyKedvenc történetekKedvenc írók