Felhasználónév:Saszta [Üzenet]
Regisztrálva::2011.03.04
Sziasztok! :)

Egy folyton máshol járó, kissé szétszórt és álmodozó lány vagyok. Mindenem a Harry Potter, azon belül is Remus és Nymphadora karaktereiért vagyok teljesen oda. Imádom az ő történetüket, és úgy érzem sokkal többet érdemeltek volna annál a könyvenkénti pár sornál, ami jutott nekik. És persze a kis Teddyt is nagyon-nagyon szeretem. ^^

Ezen kívül leginkább a sorozatok világában érzem otthon magam, vagy két tucat sorozatot követek nyomon hétről-hétre, évről-évre.

Többek között: Supernatural, Lucifer, The 100, Teen Wolf, Game Of Thrones, BBC Sherlock, The Adventures of Merlin, Vikings, Outlander, Once Upon A Time, Into The Badlands stb...

Nagyon szívesen olvasok, legfőképpen itt a Merengőn, és amely történetbe belepislogok, mindig veszem a fáradtságot, hogy megírjam róla a véleményemet. Ezek a kritikák néha csak pár soros elragadtatott firkálmányok, máskor viszont nagyon terjedelmesek tudnak lenni. Ilyenkor általában minden kis apróságra kitérek. Észrevételeimmel igyekszem segíteni az írópalántákon, és próbálok mindenkit ösztönözni az írása, mert úgy gondolom, hogy aki szeret írni, az rossz ember nem lehet. ;)

Persze azt sem vetem meg, aki az én történeteimhez ír kritikát, legyen az pozitív vagy építő jellegű, negatívabb hangvételű vélemény, mindegyiket szívesen veszem. :) Előbbiek nagyon jól tudnak esni és új lendületet adnak, utóbbiból meg próbálok tanulni és igyekszem megfogadni a tanácsokat. :)

Most, hogy jó pár év után újra visszatértem, ezért első körben pár egypercessel és rövidebb történetekkel kezdeném az újjászületést. :)
Terveim szerint ezúttal maradok is, hogy új történetekkel árasszam el a Merengőt. :)

Tervek:

Folyamatban:
1)
Szivárvány és Holdsarló: Remus/Dora szösszenetek, heti frissítéssel. 11. történet olvasható!

Következő frissítés: 2017.07.31

2) "An Alpha Pack. They're not comming, they already here": Teen Wolf novellafüzér, egypercesekkel és novellákkal. Új történet folyamatban van, csak éppen mindegyik ötletem legalább pár fejezetes lesz, és mivel ennyi történetet azért tényleg nem tudok egyszerre írni, így ezekre még várni kell!

Új történet publikálása: Bizonytalan ideig szünetel!

3) Holdpír: Siremus és/vagy Sterek szösszenetek szentélye.

Következő történet: 2017.08.03
Várható frissítés: Mostanában rendesen jönnek az ötletek, szóval kb hetente várhatóak az új történetecskék. :)

5) Az elromlott időnyerő: Siremus/Sterek pár fejezetes, nagyon AU és erősen Slash történetecske, mely a Holdpír gyűjteménybe készült, de túlnőtte magát.

1 fejezet olvasható!
Várható frissítés: legrosszabb esetben 2 hetente
Következő fejezet előre látható érkezése: 2017.08.05

6) Rózsatövisek: Renly/Loras szösszenetek

5. történet olvasható!
Új történet várhatóan: 2017.08.02
Várható frissítés: hetente

7) Hűsítő limonádék: Rövid nyári történetecskék tárháza.
2. történet olvasható!
Következő történet várhatóan: 2017.08.07
Várható frissítés: Amikor épp eszembe jut valami kis nyári apróság. :)

Készülőben lévő történetek:

1) Felperzselt Föld: Rövid Éhezők Viadala előzménytörténet. (előre láthatólag olyan 10 fejezetes lesz)
Bizonytalan a felkerülésének időpontja! Lehet e helyett egy másik Éhezők Viadalás történet jön majd, mert sajnos elbújt ennek az ihletmanója, és most nem hajlandó előjönni...

2) Androméda és Ted Tonks, a feltalálók: Az Álomgyárba fogom feltölteni ezt a kis történetecskét, mely gyakorlatilag a Felperzselt Föld álomalapja.
Az Álomgyárba kerülnek a továbbiakban azok a történetek, melyeket mondhatni megálmodtam, és van valami közük a HP világához. Ezek olykor rövidebb novellák lesznek, máskor pedig egy-egy hosszabb történetemnek az alapjait fogják adni, és az érdekesebb, az adott (kis)regénybe be nem épített álomalapokat ide fogom majd feltölteni nektek. :)

Várható feltöltés: 2017.08.02
Ha már a Felperzselt Föld valószínűleg mégsem jön mostanában, úgy vagyok vele, hogy azért legalább had kapjatok belőle egy kis ízelítőt. :)

Ha ezekkel megvagyok, néhány régi történetemet is tervezem folytatni illetve átírni. Ez úgy kb 1-2 hónap múlva várható, már ha minden jól megy.

Átírásra és/vagy folytatásra vár:

1) Az Áruló
(átírás + folytatás) -> Átírása folyamatban!

Új verzió feltöltésének tervezett ideje: 2017.08.08

2) A Farkasmedál átka (folytatás, s lehet átírás is)
3) Bábjáték (folytatás)

Befejezett novellák:

1)
A Mumus és a Citrompor végzetes következményei: Egy ezer éves, totál agyament, hibbant paródia.

2) Ébredő Avalon: Egy kissé furcsa Merthur, Merlin/Mordred novellácska.

3) Szivárványvarázs: A Nyár váró pályázat egyik kulcsa, a szivárvány ihlette történetecske, mely a szivárvány eredetéről szól.

Verseim: Gondolatok örvényei


I'm married to Remus Lupin


The HP Male Marriage Quiz
made by Sapphire.

Történeteket írta: SasztaKedvenc történetekKedvenc írók