Felhasználónév:Jane Igniswoulf [Üzenet]
Regisztrálva::2011.03.27
Eredeti név:Barbara
Sziasztok!

NOS, először is megjegyzem, hogy sok néven létezek, jelenleg a Jane-t használom, de van, aki Nerineként, Linnként és egéb ragadványnéven ismer. Persze, ezek csak nevek...

Még mindig a középiskolás diákok táborát erősítem, ami valljuk be, sok-sok ihlettel jár (na meg nevetőgörccsel és azokkal a bizonyos vízcseppekkel az ember fején). Egyébként imádom azt a közösséget (legalábbis a nagy részét) ahova bekerültem. Nyílt,kíváncsi és barátkozós emberke vagyok, megbolondítva egy kis hülyeséggel és szeleburdisággal.

Hobbijaim között szerepel a rajzolás, festés, kreatív dolgok (például a karkötőkészítés fonalból, gyöngyből, makraméból is),az olvasás, a zenehallgatás és az írás. Utóbbi kettő az, ami leginkább jelen van az életemben.

Sokféle zenét szeretek, ennél többet képes vagyok elviselni, az egyetlen, amivel ki lehet üldözni a világból, az a mulatós zene ( tényleg, hanyatt-homlok menekülök a ház legtávolabbi sarkába, amikor felcsendül a szomszédban max hangerőn a nóta tévé...) Leginkább rock zenét hallgatok, és abból is inkább külföldit.
Hazaiakból a Tankcsapdát és a Grenmát részesítem előnyben, de sok más előadótól is gyűjtögettem szorgosan a számokat.
Külföldiek: Német: Rammstein
Angol, Amerikai: Five FInger Death Punch, Deuce (ő nem igazán rock, de van az is benne), Xandria, The Killers, Three Days Grace ...
Japán: (na ebből sok van:) fő kedven a The GazettE és a Dir en Grey. Szeretem még az Alice Nine-t, Miyavi-t (van egy pár jó száma), Girugamesh, Screw, Born, Diaura, Versailles (feloszlott T T). Azután néhány számot meghallgatok az LM.C-től és a SUG-tól és.

Asszem a zenei ízlésemet bőven kiveséztem.

Írás... rettentő sokat írok, iskolaidőben inkább verseket és rövid novellákat vagy egyperceseket. Vannak olyanok is, amikor egy-egy ilyenből kerekedik ki egy tízen egynéhány oldalas történet is. Aztán, hogy ezek a tűzben végzik-e vagy éppen a fiók legmélyén az már csak a mű eredményétől függ.Sok verset égettem már el a kandallóba ( brühühüü), és sokat olvasok még a mai napig is. Egyik délután egy saját verset olvastam, mire a barátnőm mgkérdezte, miért olvasom el újra és újra, ha jól tudom, miről szól. Erre azt válaszoltam neki: " Minden versemhez egy érzés, vagy egy cselekedet társul. Ezeket idézem vissza, és még akkor is jól esik újra olvasni, ha tudom, hogy csak a képzeletem szüleménye".

Ennyit rólam! Csóközön!

Történeteket írta: Jane IgniswoulfKedvenc történetekKedvenc írók