Felhasználónév:Anoriel94 [Üzenet]
Regisztrálva::2011.04.27
Eredeti név:Virág
Mae govannen,

Dióhéjban rólam: a keresztnevem Virág, becenevem Hana. 16 éves vagyok, fantasy-őrült, Japán, Horvátország, Anglia-mániám már az egekben van, imádok idegennyelveket tanulni, hobbim rengetek van, köztük az írás, zene, olvasás teszi ki jelentősen az életemet.
Példaképem a jó öreg J. R. R. Tolkien professzor, és természetesen az Oxfordon tervezem folytatni tanulmányaimat gimi után. A Gyűrűk ura nagy kedvenc, de szeretem A babó című művét is:)

Ami az olvasást illeti, nagyon szeretem a romantikus, kalandos, és humoros történeteket, vagy ezek keverékét, főleg a romantikus-kalandos történeteket.
Kedvenc szereplők:
Harry Potter-könyvek -> Lucius Malfoy, Perselus Piton, Luna Lovegood
A Gyűrűk Ura -> Boromir, Haldír, Elrond, Legolas, Galadriel, Faramir, Arwen, Aragorn

Ami számomra létfontosságú még, az a munkám. Önkéntesként tevékenykedek az AFS nemzetközi cserediákszervezetben, és az ottani barátok, munkatársak teszik színessé szürke hétköznapjaim^^
Ezenkívül szabadidőmben rúnafejtegetés mellett szerepjátékozom is, szóval játékostársakat keresek, este 5-6 óra felé már elérhető vagyok, kivéve Csütörtökön a fentebb említett munkám miatt. A már említett témák bármelyikében szívesen játszom, fél tízig vagyok elérhető.

Ha csak ismerkednél, kérésed, kérdésed van, írj nyugodtan: lothrin94@mailbox.hu

Történeteket írta: Anoriel94Kedvenc történetekKedvenc írók