Felhasználónév:Naomii [Üzenet]
Regisztrálva::2011.12.30
Eredeti név:Noémi
Az idő drága, pocsékold el bölcsen.

Építésszel vitatkozni olyan, mint malaccal sárban birkózni: három óra múlva rájössz, hogy ő ezt élvezi.

Az emlékek vissza visznek minket, az álmok pedig előre.

Legjobb barátok azok, akik tudják, milyen őrült vagy, és mégis meg mernek jelenni veled nyilvánosan.

A világűr számtalan csillaggal van kitöltve. Mindegyik csillagnak fontos helye és szerepe van az univerzumban, mindegyik egyedülálló. Akárcsak a csillagoknak, az embereknek is megvan a saját, különleges helyük a világban. Mindegyikünk, nem számít, ki legyen az, fontos, szimplán azért, mert mindannyian ragyogó csillagok vagyunk valaki életében és univerzumában, a sajátunkban pedig a legfontosabbak.1997-ben, Baranyában született lányka volnék, nagy álmokkal, de igencsak kicsi élettapasztalattal és annál is kisebb önbizalommal. Nagyon szeretek filmeket és sorozatokat nézni, így az érdeklődési köröm szerteágazó, bár hajlamos vagyok direkt mód utálni azokat a dolgokat, amiket mindenki más szeret. Általánosságban el lehet mondani rólam, hogy jó humorral meg lehet fogni, sőt, anélkül közeledni sem igen érdemes felém, bár persze a jó humor fogalma relatív. Építésznek tanulok, egyelőre úgy fest, az is lesz belőlem, bár ha megkérdeznék, mi az álommunkám, azt mondanám, bűnügyi helyszínelő, patológus, régész vagy író - ha választható opció lenne, akkor Vasember, mert titkon Vasember akar lenni.

Az írásaim nem szárnyalnak Jókai-féle magasságokban, de élvezem, amit csinálok, és hiszek abban, hogy ez kezdetnek elég, a többit majd megtanulom az élet előrehaladtával. Elvégre, senki nem született úgy, hogy profi valamiben, nemde? :)

A könnyedebb műfaj művelői közé tartozom, azokhoz, akik értékelnek egy-egy szépen összehozott, metaforákkal és szinesztéziával megtűzdelt mondatot, de ők maguk nem képesek összehozni, ettől pedig kedvük lenne pacsit adni önnön maguknak. Fejre. Egy téglával. Háromszor.

Jelenleg 11 mű található meg a profilomon, melyek:

A pillangó és a Hold(HP, saját, eddig 31 fejezet, befejezetlen)
Daily Disasters - Mindennapos Katasztrófák(PD - Bosszúállók, fordítás, 5 fejezet, befejezett)
Holdfény Szonáta(PD - Twilight (farkasok), saját, eddig 7 fejezet, befejezetlen)
Isten Gyermeke - avagy sok hülye kis helyen is elfér(HP - GYU - Merlin - KTK crossover, a 2013-as Kívánság Üstre íródott, egyfejezetes, befejezett)
Nekem te vagy a világ!(GYU, saját, egyfejezetes, befejezett)
Telepata kölcsönbe(PD - Bosszúállók, fordítás, 10 fejezet, befejezett)
Álmok kölcsönbe (PD - Bosszúállók fordítás, a Telepata kölcsönbe folytatása, eddig 6 fejezet, befejezetlen)
Egy kutya memoárja (PD, saját, a 2014-es Kívánság Üstre íródott, egyfejezetes, befejezett)
The Maze Runner || Rémálmokról és görcsökről (PD, Az Útvesztő fandom, saját, egyfejezetes, befejezett)
The Maze Runner || Bloody Sweet (PD, Az Útvesztő fandom, saját, egyfejezetes, befejezetlen/novella gyűjtemény)
Varázslat és Sárkányvér(PD, saját fantasy világ, eddig 2 fejezet, befejezetlen)


A ficblogom: Pandafölde - Naomii la la landje, itt nyugodtan zaklathattok, bármilyen kérdésetek is legyen a történeteimmel, frissítéssel kapcsolatban, mindig szívesen válaszolok! =D

Készítettem egy statisztikát az általam írt sztorikról, nagyrészt magamnak. A frissítési dátum 2015. 05. 02.

Folytatásos, több fejezetes ficek

A pillangó és a Hold31 fejezethez 25458 megtekintés és 219 kritika. Ez azt jelenti, ha a megtekintéseket egy embernek számolnánk, alig 0,85% írt volna kritikát. Fejezetenként 821 megtekintés és 7 kritika az átlag.
Holdfény Szonáta7 fejezethez 2585 megtekintés és 36 kritika. Ez azt jelenti, ha a megtekintéseket egy embernek számolnánk, alig 1,4% írt volna kritikát. Fejezetenként 323 megtekintés és 4,5 kritika az átlag.
The Maze Runner || Bloody Sweet4 fejezethez 411 megtekintés és 11 kritika. Ez azt jelenti, ha a megtekintéseket egy embernek számolnánk, alig 2,7% írt volna kritikát. Fejezetenként 102 megtekintés és 2,75 kritika az átlag.
Varázslat és Sárkányvér2 fejezethez 333 megtekintés és 3 kritika. Ez azt jelenti, ha a megtekintéseket egy embernek számolnánk, alig 0,9% írt volna kritikát. Fejezetenként 166,5 megtekintés és 1,5 kritika az átlag.


Novellák

Nekem te vagy a világ417 megtekintés és 3 kritika. Ez azt jelenti, ha a megtekintéseket egy embernek számolnánk, alig 0,72% írt volna kritikát.
Isten Gyermeke - avagy sok hülye kis helyen is elfér1005 megtekintés és 7 kritika. Ez azt jelenti, ha a megtekintéseket egy embernek számolnánk, alig 0,7% írt volna kritikát.
Egy kutya memoárja215 megtekintés és 6 kritika. Ez azt jelenti, ha a megtekintéseket egy embernek számolnánk, alig 2,8% írt volna kritikát.
The Maze Runner || Rémálmokról és görcsökről162 megtekintés és 2 kritika. Ez azt jelenti, ha a megtekintéseket egy embernek számolnánk, alig 1,3% írt volna kritikát.

Tudom, hogy a megtekintések nem individuumoknak számítanak, ha valaki többször olvassa, azt a gép többször kalkulálja bele; itt szeretném megköszönni mindazoknak, akik valaha megtiszteltek azzal, hogy kritikát írtak valamelyik írásomhoz! Imádlak titeket! :D És ugyanitt szeretnék megkérni minden olvasót, hogy írjanak visszajelzést, nekem és másoknak is – nehéz elhinni, mennyire ösztönző lehet néhány biztató sor, vagy épp egy nem ellenszenvesen megfogalmazott tényleges kritizáló/építőjellegű vélemény.

Történeteket írta: NaomiiKedvenc történetekKedvenc írók