Felhasználónév:Jaden Korr [Üzenet]
Regisztrálva::2004.07.17
Eredeti név:Kiss 'jaden' Dániel
Weboldal:http://jadenkorr.dox.hu


Rólam

Szóval (és tettel). Kiss Dániel vagyok, aka (gyk: also known as) Jaden Korr, vagy mostanság egy két helyen a rövid laubtner nickkel jelentkezem. Sőt, lehet, hogy vannak, akik még a j4d3n, nagyon l33t-es (leet írás) nevem ismerik. Az biztos, hogy a K. Dániel-t kevesebben, mert neten az csak meg van említve. Nos, a nevem két sorban való taglalása után lássuk a többit is, tizenöt éves leszek cirka egy hónap múlva (nem pont egy hónap múlva, mert csak harmadika van, és a születésnapom április 5. [ja, az ajándékcsomagokkal kapcsolatban majd pm-ben adok címet -> just kidding]). Most tehát, nehéz feladat kiszámolni, de igen, tizennégy éves volnék, kis, de a tizenöt már mennyivel szebb szám. Ja, van egy blogom is, tehát aki netalántán (á dehogy) többet akar tudni rólam: http://jadenkorr.dox.hu Annyit még, hogy Röszkén élek, egy kis(ebb) falu a határnál, délen, Szeged gyönyörűséges városának és a Tiszának a közelében.

Én egy teljesen átlagos, hülyegyerek vagyok, egyesek szerint TÚL jó humorérzékkel, és fantasztikus komolytalankodás skillel. Büszke is vagyok rá. Lusta vagyok, túlzottan lusta, érdekel az informatika, a PC játékok, a konzolok is úgy érintőlegesen (Sony 4evah), mobiltéren SE párti vagyok (k700i-m van, vágyálmom pedig egy w800i)... *nagy sóhaj* Mit mondhatok még? Ja, igen, a Kőrösy József Közgazdasági és Külkereskedelmi Szakközépiskola kilencedikes (nulladikos) tanulója vagyok, szóval ha a nyáron felsóhajtok még négy szép évem lesz itt.

Szeretek olvasni, HP-t is (miért is ne? :D elvégre csak HP-s oldalon járok, de angolul jobb), neten a rajongói művekért vagyok oda meg vissza (aka fanfictions), írok is, de én kezdő szinten jelölném magam (biztos vannak akik inkább n00b writernek hívnának, de azért magammal csak finomkodok!), aki olyan elvetemült (sry, de ez kihagyhatatlan volt) hogy érdekli, az megtalálhatja egy-két írásom itt, helyben, illetve hamarosan a saját oldalomon is. Inkább ott, remélhetőleg tényleg hamarosan. Legalábbis nem tudom ki hogy van vele, de én speciel jobban szeretek wordben, egy szépen formázott szöveget olvasni, mint neten... igaz kinek a pap, kinek a papné...

Ennyi azt hiszem. Fontos még tudni rólam, hogy élek halok az mp3ért, mindenem a hordozható zene, azzal vészelem át az utat a suliba, de amúgy is minden téren fontos nekem a ZENE! Tipikusan igaz rám, hogy "zene nélkül mit érek én".

Na, jöhet a következő, én röviden tömören ennyi voltam, aki meg akar ismerni úgyis az msn-en kezdi, de ki lenne ilyen botor? (MSN, ha még nem írtam volna: hooded_stalin@euromail.hu)

Történeteket írta: Jaden KorrKedvenc történetekKedvenc írók