Felhasználónév:Gigi685 [Üzenet]
Regisztrálva::2013.06.17
Eredeti név:Kovács Zoltán ;)
Mindenek előtt: Ide írogatom ki a frissítéseket. Lájkoljatok itt!

Azt hiszem, ráállhatnék arra, hogy folyton új leírást csináljak magamról, mert mindig nagyon béna lesz.

Ezzel a mostanival várni szerettem volna addig, amíg pontosan tudom, hogy mi hogyan fog alakulni velem, de most kaptam bannert, és nem szeretek két munkát külön megcsinálni, ha elvégezhető egyben is (azt hiszem, ez az első fontos infó rólam), szóval jöjjön a bemutatkozás;

Gigi vagyok, tizenkilenc éves, ami a profilomon pont nem látszik, hogy elsősorban sci-fiben utazom, mert a Merengőre elsősorban az ifjonti lélek rohadt nagy mélységeit boncolgató folytatásos cuccokat és random novellákat töltök fel. Büszke vagyok rá, hogy majdnem több mint négy éve vagyok aktív tagja a közösségnek.

Hobbijaim, hogy kritikát írok mindenkinek, akit elolvasok (mostanában nem voltatok sokan - bocsi -, de később remélhetőleg lesztek egy páran), kulturáltan disputálok és mindig elkészítem a házi feladatomat. Ezen kívül élvezem a karitatív munkát és az idősek átsegítését a zebrákon.update: Most már tudom, mi hogyan fog alakulni velem, de nem akartam tönkretenni a harmadik bekezdésemet, úgyhogy ide írom alulra, hogy orvostanhallgató vagyok.


Történeteket írta: Gigi685Kedvenc történetekKedvenc írók