Felhasználónév:Odette [Üzenet]
Regisztrálva::2013.12.05
Egyszer megpróbáltam bemutatkozást írni. Azóta szerencsére már bocsánatot kértem az áldozatoktól és családjaiktól. Megbántam, igazán. Mert hát mit is mondhatnék? A nevem Odette, és szavakat vetek egy papírra mániákusan, mindennap. Ahogy még több száz, több ezer ember, bibliofil és grafomán. Nincs bennem semmi különleges, és csak időnként vágyom kiemelkedni a tömegből. Egy önálló személyiség árnyéka vagyok – vagy legalábbis így mutatkoztam be életem első középiskolás irodalom óráján.

Szeretem a slasht/femslasht. Írom, olvasom, prédikálom. Egyszer fanficíró voltam (Avatar: The Last Airbender, Gravity Falls), azóta már inkább original írások felé tendálok. Karácsonyra, szülinapra juszt is mindenki ficet kap tőlem.

Fair warning lenne, hogyha most közölném, hogy mind az életben, mind írásban rettenetes hunglisht beszélek, hála az iskolámnak és a tumblrnek. Beware the beast.

Avatárról, különböző animékről (Shingeki no Kyojin, valaki?), The Raven Cycle-ről bármikor lehet velem beszélni. Meg másról is, majd próbálkozom.

Történeteket írta: OdetteKedvenc történetekKedvenc írók