Felhasználónév:Odette [Üzenet]
Regisztrálva::2013.12.05
Egyszer megpróbáltam bemutatkozást írni. Azóta szerencsére már bocsánatot kértem az áldozatoktól és családjaiktól. Megbántam, igazán. Mert hát mit is mondhatnék? A nevem Odette, és szavakat vetek egy papírra mániákusan, mindennap. Ahogy még több száz, több ezer ember, bibliofil és grafomán. Nincs bennem semmi különleges, és csak időnként vágyom kiemelkedni a tömegből. Egy önálló személyiség árnyéka vagyok – vagy legalábbis így mutatkoztam be életem első középiskolás irodalom óráján.

Szeretem a slasht/femslasht. Írom, olvasom, prédikálom. Egyszer fanficíró voltam (Avatar: The Last Airbender, Gravity Falls), azóta már inkább original írások felé tendálok. Karácsonyra, szülinapra juszt is mindenki ficet kap tőlem.

Fair warning lenne, hogyha most közölném, hogy mind az életben, mind írásban rettenetes hunglisht beszélek, hála az iskolámnak és a tumblrnek. Beware the beast.

Avatárról, különböző animékről (Shingeki no Kyojin, valaki?), The Raven Cycle-ről bármikor lehet velem beszélni. Meg másról is, majd próbálkozom.

Quick note: Sosem hittem volna, hogy eljön ez az idő, de az Ónixfekete és viharszürke, És szóltak a dobok..., Idegen ismerősök, Cigarette Daydreams című történeteimet személyes okból töröltem. Kedves emlékeim fűződnek hozzájuk, úgyhogy köszönöm mindenkinek, aki olvasta őket, és esetleg kritikát is írt! Mindegyiket lementettem, és valószínűleg könnyes szemmel fogom visszaolvasgatni öreg napjaimban.

Note2: Az Akár a kő című történetemet személyes okokból letöröltem. Úgy látszik, az Esme/Ilari írásokból csak limited edition van. xD A kritikákat természetesen lementettem, köszönöm mindenkinek, aki írt. :D (Ez a note pedig egy hét múlva megsemmisíti önmagát.)

Történeteket írta: OdetteKedvenc történetekKedvenc írók