Felhasználónév:Kadma [Üzenet]
Regisztrálva::2014.01.31
Eredeti név:Dorottya
Weboldal:http://inblack.blog.hu


Kedves Véletlenül Idetévedő!

Kicsit rendezettebb formába kényszerítem a bemutatkozásomat. '95-ös, finn szakos egyetemista lány vagyok, fémszívű és weasley-ista, inkább "irományokkal", mint "művekkel".
Amit szeretek... Metál, viktoriánus irodalom, történelem és nyelvek, romcsi tájak (pl. Írország). Meg cica.
Fandomok: elsősorban original és HP.
Slash egészséges mértékben.


A frissítésekről annyit, hogy bár sokszor késik a folytatás, semmit nem hagyok a levegőben lógni, mert frusztrál egy befejezetlen történet.
Kritikákat hosszú hónapokkal azután is szívesen fogadok, hogy megíródott a sztori.Fontos: Bár nem vagyok híve egy történet letörlésének, főleg, ha sokat dolgoztam vele és sok kritikát kaptam rá, némi mérlegelés után a Csokoládé című slash írásom erre a sorsra jutott. Egyrészt, mert mint sok kritikaíró felhívta rá a figyelmemet, a vége eléggé összecsapott lett; másrészt, mert a cselekményhez képest a kivitelezést középszerűnek érzem; és azért is, mert eléggé kilóg a többi írásom közül. És ugyanerre a sorsra jutott a Gyász is, mivel túl személyes volt, valahogy rossz érzésem volt tőle, hogy ez ennyi idő után is itt van az oldalamon.


FICBLOGOM


Az Írófigyelő velem készült interjúja


I'm married to George Weasley


The Weasley Boy Marriage Quiz
made by Sapphire.A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:
Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt az a pár sorocskát illeszd be a profilodba!
Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!
Történeteket írta: KadmaKedvenc történetekKedvenc írók