Felhasználónév:Captain [Üzenet]
Regisztrálva::2014.02.25
Eredeti név:Réka
Weboldal:Captain
civilben medika.
naturally bunkó & team nem-vagyok-beszámítható.
Hufflepuff and fucking proud. (Sorry, no foul language)

a pszichó gyakveze azt mondta, hogy az MBTI amúgy abszolút hiteltelen, de neki mindig INFP jön ki, szóval azért extrém idealista és extrém introvertált.

Korának nem megfelelő módon szereti a plüssállatokat és a pandákat.

Merilwen unokanővére, olvassátok őt sokan, ha már engem nem akartok
Chie (aki Deliria néven is tevékenykedik) a lelki társam, a csajom-feleségem (pszt, ez titok, de néha nem az), olvassátok őt sokan, ha már engem nem akartok (fura dolog ez a deja vu...)

Na szóval, de mi az ami engemet érdekel, a teljesség igénye és mindenféle sorrendmnélkül (mert így is batárhosszú):
CRWOLEY/AZIRAPHALE (meg így bármi, ami Neil Gaiman), OSWALD COBBLEPOT (meg úgy Nygmobblepot) meg úgy Alfred önmagában :D, meg Jimbo és a hülyefejei (Gotham, biashes), Cherik, LOGAN, Stucky, LOKI (#marvelszexuális)(miértkiabálok?), görög istenek és PJO (such Icapollo much Solangelo very Leo and Percy Fxckingsassy Jackson[Peter Johnson]) és Tekergők (gimme Prongsfoot trash) meg úgy HP és Fantasztikus Szörnyetegek (Newt és Credence a spirit animaljaim, és feleségül akarok menni Percy Graves-hez vagy Ezra Millerhez, nekem igazából mindegy) és oldbutgoodKpop és CSODAIDŐK - OLVASSATOK CSODAIDŐKET és Rovinsky és TMI-TID (fuckyeahMalec és Jem Carstairs), Hannibal (a sorozat, de nem, nem shippelem Hannigramot, mert az a dinamika, ami bennük van, szerelem nélkül nekem jobban átjön[meg úgy amúgy minden jobban átjö szerelem nélkül]), és nem szeretem a GOT-ot (lehet megkövezni) de THEON meg úgy Throbb és Sansa x Margaery, meg SANDOR, Jrock, anime (Tokyo ghoul, Code Geass, Death Note, Deadman Wonderland, Death Parade [GINTI]....szóval say no to nyál) meg valamiért nagyon érdeklődöm Enoch O'Connor iránt is

Amúgy minek írok, ha senkit nem érdekel?
és #hogylettegy45(ismétlem45)megtekintésestörténetemkiemelt?

"What is it about society that disappoints you so much?

Oh, I don’t know. Is it that we collectively thought Steve Jobs was a great man, even when we knew he made billions off the backs of children? Or maybe it’s that it feels like all our heroes are counterfeit. The world itself is just one big hoax, spamming each other with our running commentary of bullshit masquerading as insight, our social media faking [as] intimacy. Or is it that we voted for this? Not with our rigged elections, but with our things, our property, our money. I’m not saying anything new. We all know why we do this, not because Hunger Games books makes us happy but because we wanna be sedated, because it’s painful not to pretend, because we’re cowards. Fuck society."

Történeteket írta: CaptainKedvenc történetekKedvenc írók