Felhasználónév:Emilly Palton [Üzenet]
Regisztrálva::2014.05.20

Mit is írhatnék? Ki az a megátalkodott, elvetemült lélekkel megáldott ember, akit érdekelne, hogy ki és mi vagyok? Elvileg ember. Ezt is mondták. Az orvosoknak nevezett, fehér valamibe öltözött mandinkaharcosok, az anyámnak hívott nőnemű egyednek.
Szerény személyem az emberi fajba, azon belül a nőnemű csoportba tartozó egyed. Hosszú szőke hajszerkezetemben található néhány halvány reménysugár, rózsaszín csíkoknak álcázva. Mostanság ezzel riogatom a népet.
Hét éve Crohn beteg vagyok. Na jó, beteg vagyok már születésem óta, igaz csak agyilag, de pszt..., ezt senkinek, elég ha mi tudjuk, nem kell reklámozni.
Tizennyolc éve találkoztam, a végzet által nekem rendelt, azonos fajba, megítélésem szerint hímnemű, testem felső baloldali részének megdobogtatójával. Tíz éve annak, hogy együtt rójuk az életnek nevezet valaminek a rögös, göröngyös, kifürkészhetetlen útjait. És még mindig elbírjuk viselni egymás szellemi és testi kivetüléseit.
Tizenhat éve úgy döntött egy felsőbb hatalom, hogy semmibe véve a társadalmi normákat, nekünk feltétlenül fontos, szükségszerű, tökéletesnek vélt génjeinket rászabadítani a világmindenségre. Nem vitatkoztunk, rögtön neki is álltunk beteljesíteni a nekünk szánt sorsot, így szaporodtunk is.
Ő lett életünk legfőbb, legszenzációsabb és legjobb műve. Eddig.


Elérhetőségeim:

Blogom: Írj magadnak, mutasd meg a világnak

Facebook profil: Emilly Palton

Facebokk írói oldal: Emilly Palton írói oldal

Fanficces oldalam, ahol szerkesztő vagyok: Aranypenna
Történeteket írta: Emilly PaltonKedvenc történetekKedvenc írók