Felhasználónév:Ritsu Tonks [Üzenet]
Regisztrálva::2014.12.01
Eredeti név:Kriszta
Weboldal:http://theworldofritsutonks.blogspot.hu
Ritsu Tonks Bejelentkezik


Ivós játék: olvasd el Ricchan bármely ficét/sztoriját, és akárhányszor azt olvasod, hogy néhány perc vagy aztán, igyál egy felest... akarom mondani, egy pohár vizet. Stay hydrated, kids.

Szóval, helló!
Ricchan vagyok, másoknak Ritsu, Kriszta, estébé. Húszas éveimet taposó tősgyökeres tokaji vagyok,de most épp Angliából/Angliában boldogítom a Föld lakosságának egy nagyon apró részét.

A hunglish az nagyon megy, de csak írásban, beszélni semmilyen nyelven nem tudok. xD Alapvetően magamnak való ember vagyok, aki szépen csöndben meghúzza magát a szobájában fanficeket olvasva, körmölve, miközben aktívan megy a brainstorm.

Zene nélkül mit érek én?, ismerjük nagyon jól eme hírhedt sort, és szerintem nem vagyok egyedül, akire ez igaz. Még a közeli kisboltig is benyomom a már laza 200 dallal rendelkező kis lejátszási listámat, hadd szóljon.

Nagyjából 4 éve boldogítom a Merengőt jelenlétemmel és írásaimmal, és úgy tervezem, hogy ez még sokáig így lesz. I love this place, and so should you!
Legeslegelső történetem egy tök béna Lily/Piton volt, ezt csak érdekességképp teszem ide. Amúgy zömében Drarryt írok, van pár paródiám is, és nemrég debütáltam (idézőjelesen) originalok terén.

~(o.o)~


Amit eddig elértem itt:


- A Második Esély című Yuri!!! On Ice c. ficem 2017 decemberében kiemelt lett

- A You Are the Thunder and I Am the Lightning c. Yuri!!! On ice ficem 2018 szeptemberében bekerült az ajánlóba- A The Slytherins c. Harry Potter paródiám 2018-ban II. helyezéssel Aranypenna díjat nyert.

Történeteket írta: Ritsu TonksKedvenc történetekKedvenc írók