Felhasználónév:Sanir [Üzenet]
Regisztrálva::2014.12.30
Eredeti név:Kovács Kitti
Sziasztok! :)
Eddig nem érdekelt túlzottan, mi van ide írva, mondván úgyse olvassa el senki, de mivel jómagam is egyre több profilba olvasok bele, úgy döntöttem, pótolom. :)
Sanir vagyok, ha úgy jobban tetszik, Kitti :) 20 éves, Harry Potter rajongó - utóbbi időben főleg Dramione, de ez leginkább Malfoy személyisége miatt van így... :D.
Ha már az egyik történetemet elolvastad, vagy valami számomra érthetetlen ok miatt épp ezeket a sorokat böngészed, ajánlom figyelmedbe a fanficeket, amiket írtam.
Sőt, ha már egyszer el is olvasod, nagy örömömre szolgálna, ha megtisztelnél egy kétsoros, egyszavas vagy akár féloldalas kritikával. A tartalom mindegy, nyilván a dicséreteknek jobban örülök, de az építő jellegű kritikákat olvasom el legtöbbször. :) Rajtad áll ;)!
Nem bánnám, ha a nevem melletti "Üzenet"-re kattintanál, mert imádok levelezni, és ha a baglyom épp nem elérhető, beérem a világhálóval is :)
Ó, és a kritikákról... Ne érdekeljen, hogy mikor frissült a történet, vagy mikor írtak hozzá utolsó kritikát... Én mindig örülök egy-egy újnak!! :)
Köszönöm becses figyelmedet!


Történeteket írta: SanirKedvenc történetekKedvenc írók