Felhasználónév:red cat [Üzenet]
Regisztrálva::2006.03.03
Eredeti név:Anna
Hol is kezdjem? *elgondolkodó képet vág és a szája szélét rágja*

Talán a tesztekkel:
Személyek szintjén elvileg Draco Malfoy vagyok? bár én ezt megkérdőjelezném! A ?jó pasik a HP-ben? listámon előkelő helyet foglal el a kicsi ?Dracocica?, de hogy jellemileg hasonlítanék rá? hát nemtom.
Ja, akkor a kis listámat is ideírom:
1. Sirius
2. Sirius ;)
3. Lucius
4. Draco
5. James
6. Remus
Ha úgy vesszük, ez számítható az első ötnek? :)
Legjobban szerintem a történetből Csámpásra hasonlítok: nem túl dizájnos, nem túl kedves, de elkapja az olyan kis jellegtelen patkányokat, mint Pettigrew, és szereti Siriust? Najaaa. Jétényleg, még vörös cica is! Hihh, ezt most vettem észre. :)
Házak alapján Griffendél ? enyhe mindhárom beütéssel (talán sorrendként Mardekár, Hugrabug, Hollóhát)

Erőteljesen család- és barátorientált emberke vagyok: aki jót akar, nem szekíroz senkit, akit szeretek, mert átmegyek oroszlánba (ami egyébként a csillagjegyem is).
Animágusként hópárduc, fekete medve, fehérfejű rétisas vagy feketepárduc lennék :)
Zenei analfabéta vagyok, vagyis tetszik minden (kivéve a ?dídzsék? munkájának csodás tuctucos termékeit), de hiába játszod nekem; legfeljebb akkor tudom megmondani, mi és kitől, ha magyar, ezen belül rock és/vagy 70es évek környéki? hát bocsi.
Van egy cuki nővérem a pécsi orvosin. Előjoga, hogy az írásaimat ő olvashatja először (biztos nagyon boldog tőle;). Mosolygok, hogy a testvérem, és kacagok, mert semmit sem tehet ellene! Néha persze átmegy idegbetegbe, velem együtt, de mindenki szerint abnormálisan jóban vagyunk tesókákhoz képest. Szeretem, pici babám?
Anyuckám aranyos, szeretetreméltó és fanficmániásabb, mint én, bár ő nem ír, csak olvas, de még mennyit! Ki is nyomtatja, szóval a polcon otthon már elég szép stóc sorakozik HP-világból (az eredeti kötetek nálam vannak:).
Van három ?legjobb barátnőm?, akikkel egymás idegeire mászunk napi rendszerességgel, így biztosítva a kellő adrenalinszintet két töriórai alvás között. Sajna csak egyikük van itt fenn: a nagybecsű és feledhetetlen Susan Kreber! *egy könnycseppet morzsol el és megszorítja barátnője vállát*
Két közös ficünk is van véle, ezek közül az egyik az ő neve alatt, a másik pedig még ?asztalfiókban?? de majd! Nálam várható? ;)
Alapvetően lusta és felelőtlen vagyok, frissítgetéseim bizonytalanok, rövidek és unalmasak ? ezt is mutatja, hogy kábé egy perc alatt fel szoktak kerülni? :?) 18 évem ellenére máig sem szoktam le a rajzfilmnézésről, és nem is tervezem, hogy valaha is felnőjek. (lsd: Janikovszki Éva: Ha én felnőtt volnék)
Ha véletlenül úgy érzed, meg kell mentened a világot egy ilyen idiótától /igazad lesz, bár a megmentési kényszer Harry-vonás, vigyázz!/, akkor megtalálsz Győrben a Révaiban (vagyis úgyse találsz meg, elbújok a baglyos kilincs rejtekében)!

Nohát? asszem lezárom magamat, mielőtt elunod magad és elhagysz engemet? Brühühüüü.
Szóval szia és olvasgass, hátha túlélsz még engem is! *nagyban integet, amíg le nem csapja magát véletlenül a kezével*

P.S. tubaanna@freemail.hu

Történeteket írta: red catKedvenc történetekKedvenc írók