Felhasználónév:Thomas Daniel Bones [Üzenet]
Regisztrálva::2015.03.14
Eredeti név:HB: Haggyá' Békén!
És eme napon hajlandó vagyok új bemutatkozást írni, mert az előző
1: szörnyű,
2. baromi érdektelen,
szóval íme:

A következő sorokban emberünk E/3-ban fog magáról beszélni, úgy hagyatkozva magára, mint az úr vagy a fenevad/állat/példány.
Az úr Budán él és hűdejó, mert még 18-, és értelemszerűen enyhébbek a következmények, ha egy hirtelen elmezavart követve megszegné a törvényt. Természetesen csak azért lesz majd bűnöző, hogy a cellatársának kántálhassa, hogy "heh, én tíz évvel kevesebbet kaptam!" Ne legyetek bűnözők. Jó dolog, de nem. Pont.
Az úr egy különös, veszélyeztetett állatfaj egyik példánya, a merengus irous hibbanto totali-é. Igénytelen fenevad, száraz zsemlén és jobb napokat látott párizsin is elél, de szíve szerint egész héten tésztát habzsolna. Bármilyet, ami nem édes. Nem is egy nádszál.
Továbbá, ami úgy hat rá, mint Popeye-ra a spenót, az a kritika. Ez az egész fajra jellemző, megsokszorozza a példányok életkedvét, erejét, satöbbi. Ez ugyan ritkább kincs, de képes rövidtávon nélküle is életben maradni. Nem mintha boldoggá tenné, de megvan nélküle. Épp ezért, ahelyett, hogy kesereg, elszántan és folyamatosan (néha pár hónapos kiesésekkel) töltögeti fel a műveit az oldalra, hátha megjutalmazzák.
Mit nem említettem? Ja, mindössze a legfontosabb jellemzőjét a fajnak! A merengus irous hibbanto totali egyedei ugyanis nem csak átlagos urakból és hölgyekből áll. Ezek ugyanis mind művészek és művésznők. Mivel ennek a példánynak, aminek tudományos enciklopédiába illő leírását olvasod éppen, olyan hangja van, mint egy szívrohamos szamárnak (annak ellenére, hogy azt hiszi, tud énekelni (lol)), ecsettel egyenes vonalat se tud húzni, sportot pedig a tévében sem néz, jobb híján amatőr írónak állt.
Az úr hunglisht beszél, ennek minden velejárójával együtt. Néha keveri a szavakat, előbb jut eszébe angolul valami, mint magyarul, satöbbi. A kezdetek óta hálát ad az égnek, amiért a Merin (legtöbbször) írásban kommunikálnak a felhasználók egymással, mert a magyar miatt - mivel ez az anyanyelve - a kiejtése kiemelkedően gyatra.
Nagyon adaptív stílusa van. Ezt úgy kell érteni, hogy viselkedett már úgy, mint filmszereplők, és a Meriről is vett át némi írótársától szokásokat. (Mint pl. a hosszú bemutatkozás. Az is ritka itt sajnos.) Apropó, bemutatkozás. Az íráson kívül hobbija még a merengős írótársait stalkolni, de nem a tipikus, filmbéli őrültre kell gondolni. Pusztán annyira, hogy szereti mások bemutatkozásait olvasgatni, belekukkantani a kedvenc történeteikbe, vagy a kedvenc íróik profiljába.
Szereti más dögök társaságát. Van egy macskája, ami olyan sötét, mint a humora (heheheh).
Zenét is szeret. Most is zenét hallgat ám! Nála alapkövetelmény, hogy ha valamilyen előadót énekessé szeretne nyilvánítani, akkor mindenféleképpen meg kell ütnie egy magas C-t. És az se hátrány, ha a színpadon nem törik ki a nyaka playback nélkül (ismerős, khm, khm, Britney, khm, jajj). Továbbá ki lehet kergetni a világból a csak és kizárólag káromkodásból álló, futószalagon gyártott rap szennyekkel és anime-főcímdalokkal (sorry not sorry.)
Szóval ja, a zenét tehetségben méri, tehát semmi EDM vagy rap közelébe sem merészkedik.
Lehet hívni Thomas Daniel Bonesnak, de nem tanácsos. Azaz neki teljesen mindegy, az illető önbizalmától függ, hogy megpróbálkozik-e leírni elgépeléseket mellőzve a felhasználónevét. Ha azonban a feladat túl bonyolultnak tűnne, vagy egyszerűen csak túl hosszú azt a katyvaszt leírni, az úr kifejlesztett egy szuperkreatív összetömörítést a nicknevének: TDB. Igen, valóban a felhasználójának a monogramja ez a három betű, de mégis kényelmesebb leírni, mint a Thomas Daniel Bonest, nem? (Fun fact: ez a nick az úr legeslegeslegelső, nagyonnagyonszörnyű HP fanficéből eredeztethető, ugyanis a remekműalkotás főhősét hívták így. Az úr máig nem tudja, hogy miért gondolhatta, hogy jó ötlet egy életen át ahhoz a szörnyelemhez kapcsolnia magát a nickneve lévén.)

Az úr műveihez egy kis útmutató, mert tapasztalta, hogy ez népszerű a Merin (Link nincs, tessék lejjebb görgetni):

Fanfic:
A Bestiák Ura: nagyon első fic, és szörnyű, úgyhogy inkább letörölte.
Egy azkabani fegyenc naplójából - avagy Bellatrix ünnepel: egy egy délután alatt összedobott nagyon második fic, ami még nincs halálraítélve, de azért ne is beszéljünk róla.
Harry Potterror és a Megkövesedett Brokkoli: az első komolyabb projektje, ami kimeríti az irónia fogalmát, hisz egy tök komolytalan paródiáról van szó. Ezzel meg vagyok békélve, időrendben harmadik.
Charlie, Weasley vagyok, sárkánygondozó: kedvenc ficje a sajátjai közül. KÜ-re készült novella Charlie Weasley és egy lélekporszívó főszereplésével. Időrendben a negyedik.

Original:
Hajnalig: időrenben az ötödik története. Tipikus tinihorror, a recept adott:
Egy hely, ahonnan nincs szabadulás,
Egy rakat mészárlásra való áldozat,
Egy titokzatos alak, aki levadássza őket.
De aztán bekavar a negyedik hozzávaló: a csavar.
Hogy mi lesz a sorsa, miután végzett vele, nem tudja. Talán lesz egy második rész talán nem. JA, és az úr annyira szereti az olvasóit, hogy pont a legutolsó fejezet előtt hagyta félbe a történetet, mert lett egy új projektje :)))))))))))
Rémképek (a címen dolgozom): párszázszavas-gyűjtemény, szerepe, hogy ha valaki a Hajnalig olvasására vetemedne, akkor a megfelelő hangulatba kerüljön. Időrendben a hatodik.
Amikor nagyon elegem lett a klisékből: a cím magáért beszél. Adottak a jól ismert sablonok, amiket kiforgatott. Időrendben a hetedik története.
Néma sikoly: szomorkásabb hangvételű történetek gyűjteménye, amit minden alkalommal átnevez, valahányszor feltölt. Eddig volt Vissza fog jönni, Akik nem tudnak segítségért kiáltani, és most meg ez. Meg kéne valamiben állapodnia. Időrendben a nyolcadik.
Velejéig Romlott: avagy az úr hihetetlenül izgulva bemutatja legújabb, csillogó-villogó original regényét. Röviden és tömören egy urban fantasy történet, ami a főgonoszok, szörnyetegek, szellemek, satöbbi iskolájának átlagos és nem annyira átlagos napjairól mesél. Természetesen ennél sokkal több miden zajlik benne, próbál mesélni a barátságról, testvériességről, árulásról, félelemről, örömről és szomorúságról. Emellett megpróbálkozott egy, az egész regényen átívelő rejtély kidolgozásával is, és, mivel ez az első próbálkozása, tessék elnézőnek lenni Ż\_(ツ)_/Ż. Ezeken kívül a béna humorával,a a tökkelütött karaktereivel és az általuk átélt (esetek többségében based on a true story) nevetséges szituációkkal pedig megpróbálkozik élvezhetővé tenni az olvasói napjait nehezebb időszakokban. Nagyon fontos számára ez a történet, mivel ez az első olyan sztorija, amit hardcore megtervezett. Többek között emiatt is igazán kíváncsi az emberek visszajelzésére.


És most betekintő az úr ízlésébe:
Minden műfajt szeret, amiben már írt valaha. Obviously.
Merengőn manapság Originalban és olyan fanficban utazik, ami annyira AU/csak abban a világban játszódik, hogy Originalnak is elmenne - ilyenekben is alkot. Ízlése azonban a lehető legszélesebb: hangulatától függően Disney-meséket vagy kaszabolós horrorfilmeket is imád nézni, valamint a kettő között minden átmenetet: thriller, sci-fi, fantasy, dráma - szinte bármi jöhet. Amit azonban nem nagyon kedvel, az a romantika meg a versek.
(Aki idáig eljutott, másolja be ezt a mondatot a profiljába.)

THAT'S ALL, FOLKS!

És el ne felejtsem:

2019 májusától fogva lelkes tagja lett a CritiCAT-nek.Which Hogwarts house will you be sorted into?Valamint:

A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik, hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:
Első és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt az a pár sort illeszd be a profilodba!
Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják, képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!


És azt is tudni kell róla, hogy a Meri nagy részével ellentétben, tud bemutatkozást írni (vagy legalábbis szereti azt hinni).

Frissítve: 2019. 05. 24.

Történeteket írta: Thomas Daniel BonesKedvenc történetekKedvenc írók