Felhasználónév:Thomas Daniel Bones [Üzenet]
Regisztrálva::2015.03.14
Eredeti név:HB: Haggyá' Békén!
És eme napon hajlandó vagyok új bemutatkozást írni, mert az előző
1: szörnyű,
2. baromi érdektelen,
szóval íme:

A következő sorokban emberünk E/3-ban fog magáról beszélni, úgy hagyatkozva magára, mint az úr vagy a fenevad/állat/példány.
Az úr Budán él és hűdejó, mert még 18-, és értelemszerűen enyhébbek a következmények, ha egy hirtelen elmezavart követve megszegné a törvényt. Természetesen csak azért lesz majd bűnöző, hogy a cellatársának kántálhassa, hogy "heh, én tíz évvel kevesebbet kaptam!" Ne legyetek bűnözők. Jó dolog, de nem. Pont.
Az úr egy különös, veszélyeztetett állatfaj egyik példánya, a merengus irous hibbanto totali-é. Igénytelen fenevad, száraz zsemlén és jobb napokat látott párizsin is elél, de szíve szerint egész héten tésztát habzsolna. Bármilyet, ami nem édes. Nem is egy nádszál.
Továbbá, ami úgy hat rá, mint Popeye-ra a spenót, az a kritika. Ez az egész fajra jellemző, megsokszorozza a példányok életkedvét, erejét, satöbbi. Ez ugyan ritkább kincs, de képes rövidtávon nélküle is életben maradni. Nem mintha boldoggá tenné, de megvan nélküle. Épp ezért, ahelyett, hogy kesereg, elszántan és folyamatosan (néha pár hónapos kiesésekkel) töltögeti fel a műveit az oldalra, hátha megjutalmazzák.
Mit nem említettem? Ja, mindössze a legfontosabb jellemzőjét a fajnak! A merengus irous hibbanto totali egyedei ugyanis nem csak átlagos urakból és hölgyekből áll. Ezek ugyanis mind művészek és művésznők. Mivel ennek a példánynak, aminek tudományos enciklopédiába illő leírását olvasod éppen, olyan hangja van, mint egy szívrohamos szamárnak, ecsettel egyenes vonalat se tud húzni, sportot pedig a tévében sem néz, jobb híján amatőr írónak állt.
Nagyon adaptív stílusa van. Ezt úgy kell érteni, hogy viselkedett már úgy, mint filmszereplők, és a Meriről is vett át némi írótársától szokásokat. (Mint pl. a hosszú bemutatkozás. Az is ritka itt sajnos.) Apropó, bemutatkozás. Az íráson kívül hobbija még a merengős írótársait stalkolni, de nem a tipikus, filmbéli őrültre kell gondolni. Pusztán annyira, hogy szereti mások bemutatkozásait olvasgatni, belekukkantani a kedvenc történeteikbe, vagy a kedvenc íróik profiljába.
Szereti más dögök társaságát. Van egy macskája, ami olyan sötét, mint a humora (heheheh).
Zenét is szereti. Most is zenét hallgat ám! Nála alapkövetelmény, hogy ha valamilyen előadót énekessé szeretne nyilvánítani, akkor mindenféleképpen meg kell ütnie egy magas C-t. És az se hátrány, ha a színpadon nem törik ki a nyaka playback nélkül (ismerős, khm, khm, Britney, khm, jajj). Valószínűleg nagyon le van maradva zeneileg, mert nem szeret semmi mainstreamet. (For example, tudja, hogy Ariana Grande egy kivételesen tehetséges leányzó, és hallgatja a kevésbé ismert/régebbi dalait, de az, hogy úton-útfélen az arcába tolják, már bosszantja.) Olyannyira, hogy még a maga kedvenceitől se bírja a legnagyobb slágereket. Megvan a maga 2000'-es és 2010'-es évek első feléből származó gyöngyszemeivel. Természetesen ezek után is vannak számok, amiket megtűr, de egy vacak Calvin Harris-dallal senki se merje zaklatni. Továbbá ki lehet kergetni a világból a csak és kizárólag káromkodásból álló, futószalagon gyártott rap szennyekkel és anime-főcímdalokkal. Tudja, hogy mindenki imádja őket a Merin, de ez van, bocs.
Szereti (aki a popdalokat megveti, kéretik elfordulni, mert nem vállal érte felelősséget): Christina Aguilerát, Beyoncét, Adam Lambert(öt? Vagy hogy kell ezt ragozni?), Jessie J-t, P!nk-et, Lady Gagát, Avril Lavigne-t, MAX-et, az új Keshát (a régi agyon autotune-olt borzalomról ne is beszéljünk), Meghan Trainort, Fleur East-et, és Ivy Levant.

Az úr műveihez egy kis útmutató, mert tapasztalta, hogy ez népszerű a Merin (Link nincs, tessék lejjebb görgetni):

Fanfic:
A Bestiák Ura: nagyon első fic, és szörnyű, úgyhogy inkább letörölte.
Egy azkabani fegyenc naplójából - avagy Bellatrix ünnepel: egy egy délután alatt összedobott nagyon második fic, ami még nincs halálraítélve, de azért ne is beszéljünk róla.
Harry Potterror és a Megkövesedett Brokkoli: az első komolyabb projektje, ami kimeríti az irónia fogalmát, hisz egy tök komolytalan paródiáról van szó. Ezzel meg vagyok békélve, időrendben harmadik.
Charlie, Weasley vagyok, sárkánygondozó: kedvenc ficje a sajátjai közül. KÜ-re készült novella Charlie Weasley és egy lélekporszívó főszereplésével. Időrendben a negyedik.

Original:
Hajnalig: időrenben az ötödik története. Tipikus tinihorror, a recept adott:
Egy hely, ahonnan nincs szabadulás,
Egy rakat mészárlásra való áldozat,
Egy titokzatos alak, aki levadássza őket.
De aztán bekavar a negyedik hozzávaló: a csavar.
Hogy mi lesz a sorsa, miután végzett vele, nem tudja. Talán lesz egy második rész talán nem.
Rémképek (a címen dolgozom): párszázszavas-gyűjtemény, szerepe, hogy ha valaki a Hajnalig olvasására vetemedne, akkor a megfelelő hangulatba kerüljön. Időrendben a hatodik.
Amikor nagyon elegem lett a klisékből: a cím magáért beszél. Adottak a jól ismert sablonok, amiket kiforgattam. Időrendben a hetedik története.
Vissza fog jönni: szomorkásabb hangvételű történet egy elárult kutya küzdelmeiről a sivatagban.

És hjaj, de sok ötletem van még, de először ezeket kell befejezni, és áááááááááhhhh *insert screaming goat here*

És most betekintő az úr ízlésébe:
Minden műfajt szeret, amiben már írt valaha. Obviously.
Merengőn manapság Originalban és olyan fanficban utazik, ami annyira AU/csak abban a világban játszódik, hogy Originalnak is elmenne - ilyenekben is alkot.

THAT'S ALL, FOLKS!

Azaz nem. Újabban unalmában kitalált magának rangokat/megszólításokat/jellemzőket, amiket a fórumon is büszkén visel. Megszólításnak a felhasználónevét senki ne merje használni, mert nevetségesen hosszú és lehetetlen leírni hiba nélkül. Próbálkozni természetesen lehet, de nem ajánlott. A ti érdeketekben mondja.
Tehát, lehet hívni: TDB-nek. Kábé ennyi, mert még nem talált ki magának több atomübertáp becézést. Addig is, ismertetőjegyei, ami megszólításnak is tökéletesen alkalmas számára: örök hipszter, rutinos beszóló, legrosszabb karaoke-mester, ízlésficamos zenehuszár, túlkomolytalan humorzsák, túlpörgött pszihotehén, agyramenő idegösszeomlásgenerátor (személyes kedvenc), irtó válogatós fanfic olvasó, saját univerzum-kidolgozópalánta, trollagyú tökfejmester, macskásnéni pasiban. Ennyi. Még. De majd ki fog találni soksoksoksok megszólítást és még több ismertetőjegyet magáról.

És el ne felejtsem:


Which Hogwarts house will you be sorted into?Valamint:

A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik, hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:
Első és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt az a pár sort illeszd be a profilodba!
Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják, képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!


És azt is tudni kell róla, hogy a Meri nagy részével ellentétben, tud bemutatkozást írni.

Frissítve: 2018. 08. 10.

Történeteket írta: Thomas Daniel BonesKedvenc történetekKedvenc írók