Felhasználónév:birokatalin [Üzenet]
Regisztrálva::2015.08.15
Eredeti név:Brozmanné Bíró Katalin
Huszonhét éves vagyok, van egy kisfiam, aki két éves. Fő ihletforrásom a férjem, de sok mindent szedek össze a kesze-kusza álmaimból. Sorozat és könyvfüggő vagyok, de amióta anya vagyok mindkettőt hanyagolom, egyszerűen nincs időm. (Mellesleg nagy horrorfilm rajongó is vagyok.) Sok ötletem van regény ügyileg, és remélem sikerül mindent majd idővel feltöltenem.
Még az általánosban kezdtem el írni, de azok a történetek elég gyerekesek voltak, később sem javult a helyzet. Remélem az évek múlása, és a több élettapasztalat, segített, hogy végre egy élvezhető történetet adjak ki a kezemből. Jó olvasást kívánok, és hálás lennék a kritikákért!
Mostanában ezekért a sorozatokért vagyok oda: The Walking Dead, Game Of Thrones, 13 Reasons Why, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Stranger Things, Top of the lake, The Handmaid's Tale, Dark, Smallville, Gossip Girl.
Pár infó még rólam: Imádom a sültkrumplit, a pisztáciát, a kókuszt, és a vaníliapudingot, félek a darazsaktól, és rendkívül rossz az arcmemóriám.
Kedvenc anime/manga: Inuyasha, Sailor Moon, Avatar - Ang legendája

Készülő regényeim:
- Az igazi
- Átkozottak
- Az időutazó excsaj
(- Tündérvilág sorozat: Álomvilág, illetve az Ébredés, de jelenleg ennek az írása szünetel)
- Ments meg! 2 - Isabelle
A többi regény lassan, fokozatosan fog érkezni, időpontot nem tudok mondani.
E-mail: b.birokatalin91@gmail.comTörténeteket írta: birokatalinKedvenc történetekKedvenc írók