Felhasználónév:birokatalin [Üzenet]
Regisztrálva::2015.08.15
Eredeti név:Brozmanné Bíró Katalin
Huszonnyolc éves vagyok, van egy kisfiam, aki három éves. Fő ihletforrásom a férjem, de sok mindent szedek össze a kesze-kusza álmaimból. Sorozat és könyvfüggő vagyok. (Mellesleg nagy horrorfilm rajongó is vagyok.)
Sok ötletem van regény ügyileg, és remélem sikerül mindent majd idővel feltöltenem.
Szeretek a merin olvasni, mindig hagyok magam után kritikát, aki esetleg nem szeretné, hogy írjak neki, az írja privátban vagy ott, de elég az is, ha nem írsz rá választ, abból is leesik...
Magam részéről minden kritikának örülök, a pár szavasaktól a hosszú kifejtettekig, nem bánom, ha felhívod a figyelmem a hibáimra, hisz ezért is írok ide, hogy tudjak fejlődni.
Az írás még a sulis időszakomban kezdődött, sokszor szüneteltettem, de mindig visszatértem hozzá. Tehát, ha nálam jársz, és tetszik vagy nem tetszik, amit olvastál, nyugodtan írd le a véleményed, nem harapok, nem sértődöm meg.
És ami a legfontosabb, szeretnék minél több történetet olvasni original kategóriában, így ha van egy ilyen sztorid, és kíváncsi vagy a véleményemre, esetleg csak kevés kritikát kapsz, kevés az olvasód, nyugodtan keress meg a fórumon, vagy discordon, és megyek hozzád olvasni. :)
Pár infó még rólam: Imádom a sültkrumplit, a pisztáciát, a kókuszt, és a vaníliapudingot, félek a darazsaktól, és rendkívül rossz az arcmemóriám.
Kedvenc anime/manga: Inuyasha, Sailor Moon, Avatar - Ang legendája
Mostanában ezekért a sorozatokért vagyok oda: The Walking Dead, Game Of Thrones, 13 Reasons Why, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Stranger Things, Top of the lake, The Handmaid's Tale, Dark, Smallville, Gossip Girl.


Készülő regényeim:
- Másvilág
- Ments meg! 2 - Isabelle
- Az időutazó excsaj
(- Tündérvilág sorozat: Álomvilág, illetve az Ébredés, de jelenleg ennek az írása szünetel)
A többi regény lassan, fokozatosan fog érkezni, időpontot nem tudok mondani.
E-mail: b.birokatalin91@gmail.com


Történeteket írta: birokatalinKedvenc történetekKedvenc írók