Felhasználónév:birokatalin [Üzenet]
Regisztrálva::2015.08.15
Eredeti név:Brozmanné Bíró Katalin
Huszonhat éves vagyok, van egy kisfiam, aki egy éves. Fő ihletforrásom a férjem, de sok mindent szedek össze a kesze-kusza álmaimból. Sorozat és könyvfüggő vagyok, de amióta anya vagyok mindkettőt hanyagolom, egyszerűen nincs időm. (Mellesleg nagy horrorfilm rajongó is vagyok.) Sok ötletem van regény ügyileg, és remélem sikerül mindent majd idővel feltöltenem.
Még az általánosban kezdtem el írni, de azok a történetek elég gyerekesek voltak, később sem javult a helyzet. Remélem az évek múlása, és a több élettapasztalat, segített, hogy végre egy élvezhető történetet adjak ki a kezemből. Jó olvasást kívánok, és hálás lennék a kritikákért!
(Mostanában ezekért a sorozatokért vagyok oda: The Walking Dead, Game Of Thrones, 13 Reasons Why, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Shadowhunters ...)
Pár infó még rólam: Imádom a sültkrumplit, a pisztáciát, a kókuszt, és a vaníliapudingot, félek a darazsaktól, rendkívül rossz az arcmemóriám és havonta egyszer megajándékozom magam egy lustálkodhatom nappal... :D

E-mail: b.birokatalin91@gmail.com


Történeteket írta: birokatalinKedvenc történetekKedvenc írók