Felhasználónév:NymphaTonks [Üzenet]
Regisztrálva::2015.10.09
NymphaTonks valójában egy kissé bohókás, folyton álmodozó lány, aki inkább két méterrel jár a felhők fölött, mint a földön, az emberek között, és amikor leesik, bizony fáj neki, de nem törődik vele, hiszen ő ilyen.


Aki nem ismeri őt, az is Nymphadorának szólítja, tekintve az élénk rózsaszín hajáról (amiről sajnos mostanában lekopott a festék), és ha megkérdezik, hogy őt hogy hívják, ő mindig elsorolja, hogy a nevét bizony ipszilonnal, ph-val és egybe írják, (azok kedvéért, akik nem tudnák leírni, vagy éppen kiejteni), és elmondja, hogy a szüleinek nem volt meg mind a négy kereke, hogy ilyen nevet adtak neki. (De persze ilyenkor csak viccel, és elárulja az igazi nevét is).


Emellett Nym imádja a Harry Pottert, életének 99%-a csakis abból áll. Ha pedig valaki meglátja merengős profilját, az bizony rájön, hogy ő nem csak szereti, hanem egyenesen rajong Tonksért, és persze Remusért is, hogy ő se maradjon ki a buliból.
Rengeteget olvas Merengőn is, főleg HP történeteket (Remus/OC és slash történetekre csak nagyon ritkán kattint rá), de persze a kalandos, felkavaró original sztorikat is nagyon szereti, és mindenhova ír kritikát, ha valamit elolvas (néhol hosszút, néhol csak pár sorosra futja, és a biztonság kedvéért mindig bejelentkezve írja). Ám nem csak írni, kapni is nagyon szeret, amellett, hogy imádja a színeket, a könyveket, a billentyű halk pötyögését, a tudományt, a filmeket, a tanulást, a barátait, a jószívű embereket, a nevetést – vagyis mindent. Nem egy haragtartó egyén, nem szeret veszekedni, de ha valakit mégis megbánt, azzal igyekszik minél hamarabb megbékélni (vagyis ilyenkor levakarhatatlan).


A Remus/Tonks szöszök gyártása mellett Nym nekifogott, hogy kiírja a fejéből a megporosodott ötleteket, és történetbe foglalja őket, ezáltal beleélve magát original történetek hatalmas világába, éppen ezért megírta az első sztoriját Fehér billentyűk címmel. Ehhez szorosan kapcsolódik a Fekete billentyűk című kiegészítő sztorija is, ám itt már a férfi főszereplő szemszögéből lehet olvasni az eseményeket. Nekifogott egy újabb történetnek is (mert Nymnek mindig kell gépelnie valamit), aminek a címe: Szívszerű befektetés, és aminek nemsokára érkezik az ötödik fejezete.


Az oldalán továbbá egy agymenésből született szomorú novella is található (amihez hamarosan érkezik még egy, mivel szegény Nymre gyakran rájön az agymenés), ami elveszett a sok R/T szösz között, de még megvan, ebben azért biztos.


Azonban ha bárkinek bármilyen kérdése, kérése lenne hozzá ezen az e-mail címen lehet őt zaklatni: nymphatonks@freemail.hu, mert ő mindig ráér (kivéve, mikor nem). Emellett fórumon is megtalálható, ám ott nem igazán aktív, mivel néha túlságosan is lusta belépni oda, és valamit kezdeni magával.


Nym nemrég csatlakozott a Kritika Klubhoz, és emiatt most rettentően boldog. Most éppen (a rengeteg terve mellett) azt szövögeti, hogy nemsokára elárasztja a kritikáival a Merengőt, csak azelőtt még könyörög egy kicsit az égieknek, hogy egy nap ne 24, hanem minimum vagy 40 órából álljon, hogy legyen mindenre ideje.És amit még tudni kell Nymről, az az, hogy nem tud bemutatkozást írni (de mégis megpróbálta).A bemutatkozás utoljára frissítve: 2017. 03. 24.
Történeteket írta: NymphaTonksKedvenc történetekKedvenc írók