Felhasználónév:NymphaTonks [Üzenet]
Regisztrálva::2015.10.09
Egy borongós, viharos estén NymphaTonks épp gyanútlanul keresgélt az interneten Remus/Tonks történetek után, amikor hirtelen rátalált a Merengőre. Miután lelkes rajongóként végigolvasta szinte az összes róluk szóló történetet, és tovább folytatta a kallódást az oldalon, merész elhatározásra jutott. Hogy regisztrálni fog, és ezentúl ő is az írók karát erősíti majd a béna irományival. Éppen ezért – követve az elhatározását – Nym végül itt kötött ki, valahol a Merengőn…


Róla azt kell tudni, hogy… (most hamar összekapja a szétszéledt gondolatait). Nos, róla különösebben nem kell tudni semmit, csupán annyit, hogy szeret magáról E/3-ban beszélni (mily meglepő tanúvallomás), és ő bizony tud regélni szerény személyéről eleget, ha azonnal nem állítják le. A haja rózsaszín volt anno, míg tartott a festék (ám nem is olyan rég vörösre változott, köszönhetően, hogy Nym végre rátalált a testében eddig mélyen megbúvó metamorf mágusra, és ki is használta az alkalmat), és így egy kis ideig elég sokan hívták őt Nymphadorának, ami azóta eléggé rá is ragadt, és ha valaki hirtelen „elnymmezi” magát, ő már hallgat arra is a rendes neve mellett. Eléggé eleven és életvidám személyiség, nagyon szeret nevetni és mosolyogni, és folyton jó a kedve (most is vigyorog ám). Emellett pedig Nym imádja a színeket, a könyveket, a billentyű halk pötyögését, a tudományt, a filmeket, a tanulást, a barátait, a jószívű embereket, a nevetést – vagyis mindent. Nem egy haragtartó egyén, nem szeret veszekedni, de ha valakit mégis megbánt, azzal igyekszik minél hamarabb megbékélni (vagyis ilyenkor levakarhatatlan).


Továbbá Nym imádja a Harry Pottert, életének 99%-a csakis abból áll. Ha pedig valaki meglátja merengős profilját, az bizony rájön, hogy ő nem csak szereti, hanem egyenesen rajong Tonksért, és persze Remusért is, hogy ő se maradjon ki a buliból. Na, Teddyt máris kihagyta, pedig őt is nagyon szereti. (Tudniillik, Nym egy eléggé felejtős személyiség.)

Rengeteget olvas a Merengőn is, főleg HP történeteket, (Remus/OC és slash történetekre csak nagyon ritkán kattint rá), de persze a kalandos, felkavaró original sztorikat is nagyon szereti, és mindenhova ír kritikát, ha valamit elolvas (néhol hosszút, néhol csak pár sorosra futja, és a biztonság kedvéért mindig bejelentkezve írja). Ám nem csak írni, kapni is nagyon szeret.
A Remus/Tonks szöszök gyártása mellett Nym nekifogott, hogy kiírja a fejéből a megporosodott ötleteket, és történetbe foglalja őket, ezáltal beleélve magát original történetek hatalmas világába. Eddig három original története található az oldalán:


1. Fehér billentyűk - befejezett (23 fejezet). Ehhez szorosan kapcsolódik a Fekete billentyűk című kiegészítő sztori is, ám itt már a férfi főszereplő szemszögéből lehet olvasni az eseményeket (3 fejezet jelenleg - 5 tervezett).


2. Szívszerű befektetés (25+ fejezet tervezett) – jelenleg 4 fejezet van meg, ám a történet bizonytalan ideig szünetel.


3. A sírból üdvözöl (20+ fejezet tervezett) – jelenleg 11 fejezet van meg, a következő pedig nemsokára érkezik.


Nym oldalán ezek mellett egy agymenésből született szomorú novella is található (amihez hamarosan érkezik még egy, mivel szegény Nymre gyakran rájön az agymenés), ami elveszett a sok R/T szösz között, de még megvan, ebben azért biztos. Továbbá a fórumon is megtalálható, ahol aztán a ficblogján kívül nem nagyon szépítget semmit, ugyanis néha túlságosan is lusta belépni oda, és valamit kezdeni magával.És amit még tudni kell Nymről, az az, hogy nem tud bemutatkozást írni (de mégis megpróbálta).A bemutatkozás utoljára frissítve: 2017. 08. 07.Történeteket írta: NymphaTonksKedvenc történetekKedvenc írók