Felhasználónév:NymphaTonks [Üzenet]
Regisztrálva::2015.10.09
Egy váratlan fordulat következtében Nym rájött, hogy eléggé megunta az eddigi bemutatkozását, és úgy döntött, rittyent ide egy másikat azoknak a kíváncsi emberkéknek, akik valamilyen okból kifolyólag idetévedtek az oldalra, és kíváncsiak az ő szerény személyére (hát, ez lett volna a bevezetője, vagy micsodája, szóval ha eddig valakit nem ijesztett el, akkor az olvasson nyugodtan tovább).

Nos, róla azt kell tudni, hogy… (most hamar összekapja a szétszéledt gondolatait). Nos, róla különösebben nem kell tudni semmit, csupán annyit, hogy szeret magáról E/3-ban beszélni (mily meglepő tanúvallomás.) A haja rózsaszín volt anno, míg tartott a festék (ám azóta vörösre is változott, köszönhetően, hogy Nym végre rátalált a testében eddig mélyen megbúvó metamorfmágusra, és ki is használta az alkalmat).

Nagyon eleven és életvidám személyiség, lételeme a mosoly és a nevetés (most is vigyorog ám), imádja a barátait, a könyveket, a színeket, a tanulást, a filmeket, Remust és Tonksot, és ha ezek közül valamelyikről beszélni kellene, nos… akkor be nem állna a szája. Újonnan felfedezett Tonks-szindrómában szenved, ami sajnos eléggé megnehezíti a mindennapjait, tekintve, hogy mindig akad valami, ami úgy dönt, összetörik mellette, és a lábai is valahogy folyton összegabalyodnak (emiatt pedig gyakran csókolgatja a földet, de ezzel nem szeret büszkélkedni.)

Nym 2017 februárjában csatlakozott a Kritika Klubhoz, így azóta rendíthetetlen tagként száguldozik a Merengő berkein belül, és igyekszik mindenhol nyomot hagyni, ahol járt. Fékezhetetlenül rajong az original történetekért, nagy szerelmei közé tartozik a krimi, horror és a thriller, és könnyen le lehet venni a lábáról egy jól megírt és megalkotott történettel. Továbbá szívügye a Remus/Tonks páros, és oszlopos tagja a rajongótáboruknak (nekik köszönheti, hogy rátalált a Merengőre), és lelkesen írogatja velük az egyperceseit. Közben kiderült, hogy Regulust is elég jól bírja ám, Siriusszal karöltve, így hát ők is beálltak a kedvenc Harry Potter szereplők rangsorába.

Szereti a szomorú, megtört történeteket és verseket egyaránt. Az előbbit szívesebben írja, az utóbbit meg jobban szereti olvasni, ugyanis a fentiek nem áldották meg azzal, hogy ő is értsen a rímek bonyolult szerkezetéhez, vagy éppen a metaforák és versbeillő művészi jelzők megfejthetetlen áradatához, így úgy döntött, nem kínozza a népet ilyen szempontból, és marad a novelláinál és regényeinél.Továbbá a fórumon is megtalálható, ficblogja ITT érhető el, ahol tudomást lehet szerezni a frissekről, valamint minden apróságról, ami a történeteivel kapcsolatos.

És amit még tudni kell Nymről, az az, hogy nem tud bemutatkozást írni (de mégis megpróbálta).
A bemutatkozás utoljára frissítve: 2018. 10. 05.

Történeteket írta: NymphaTonksKedvenc történetekKedvenc írók