Felhasználónév:NymphaTonks [Üzenet]
Regisztrálva::2015.10.09
Egy borongós, viharos estén NymphaTonks épp gyanútlanul keresgélt az interneten Remus/Tonks történetek után, amikor hirtelen rátalált a Merengőre. Miután lelkes rajongóként végigolvasta szinte az összes róluk szóló történetet, és tovább folytatta a kallódást az oldalon, merész elhatározásra jutott. Hogy regisztrálni fog, és ezentúl ő is az írók karát erősíti majd az irományival. Éppen ezért – követve az elhatározását – Nym végül itt kötött ki, valahol a Merengőn…

Róla azt kell tudni, hogy… (most hamar összekapja a szétszéledt gondolatait). Nos, róla különösebben nem kell tudni semmit, csupán annyit, hogy szeret magáról E/3-ban beszélni (mily meglepő tanúvallomás), és ő bizony tud regélni szerény személyéről eleget, ha azonnal nem állítják le. A haja rózsaszín volt anno, míg tartott a festék (ám nem is olyan rég vörösre változott, köszönhetően, hogy Nym végre rátalált a testében eddig mélyen megbúvó metamorf mágusra, és ki is használta az alkalmat).
Nagyon eleven és életvidám személyiség, nagyon szeret nevetni és mosolyogni, és folyton jó a kedve (most is vigyorog ám). Imádja a színeket, a könyveket, a billentyű halk pötyögését, a tudományt, a filmeket, a tanulást, a barátait, a jószívű embereket, a nevetést – vagyis mindent. Ám újonnan felfedezett Tonks-szindrómája miatt néha elég nehézkes számára az élet, tekintve, hogy az ügyetlenkedései elég sok bosszút okoznak neki.

Nym 2017 februárjában csatlakozott a Kritika Klubhoz, így azóta rendíthetetlen tagként száguldozik a Merengő berkein belül, és igyekszik mindenhol nyomot hagyni, ahol járt. Fékezhetetlenül rajong az original történetekért, nagy szerelmei közé tartozik a krimi, horror és a thriller, és könnyen le lehet venni a lábáról egy jól megírt és megalkotott történettel. Továbbá szívügye a Remus/Tonks páros, és oszlopos tagja a rajongótáboruknak (részben nekik köszönheti, hogy rátalált a Merengőre), és lelkesen írogatja velük az egyperceseit, és azt sem érdekli, ha éppenséggel senki nem kapó rájuk.

Szereti a szomorú, megtört történeteket és verseket egyaránt. Az előbbit szívesebben írja, az utóbbit meg jobban szereti olvasni, ugyanis a fentiek nem áldották meg azzal, hogy ő is értsen a rímek bonyolult szerkezetéhez, vagy éppen a metaforák és versbeillő művészi jelzők megfejthetetlen áradatához, így úgy döntött, nem kínozza a népet ilyen szempontból, és marad a novelláinál és regényeinél. Az előbbiből egyelőre hat, az utóbbiból három olvasható az oldalán, azok közül egy befejezett, egy szünetel, egynek pedig folyamatban van az írása.Továbbá a fórumon is megtalálható, ficblogja ITT érhető el, ahol tudomást lehet szerezni a frissekről, valamint minden apróságról, ami a történeteivel kapcsolatos.

És amit még tudni kell Nymről, az az, hogy nem tud bemutatkozást írni (de mégis megpróbálta).
A bemutatkozás utoljára frissítve: 2017. 09. 16.


Történeteket írta: NymphaTonksKedvenc történetekKedvenc írók