Felhasználónév:NymphaTonks [Üzenet]
Regisztrálva::2015.10.09
NymphaTonks igazából egy kissé bolond, folyton álmodozó lány, aki mindig két méterrel a felhők fölött jár, és mikor leesik a földre, bizony fáj neki, de nem törődik vele, hiszen ő ilyen.


Aki nem ismeri őt, az is Nymphadorának szólítja, tekintve az élénk rózsaszín hajáról (amiről sajnos mostanában lekopott a festék), és ha megkérdezik, hogy őt hogy hívják, ő mindig elsorolja, hogy a nevét bizony ipszilonnal, ph-val és egybe írják, (azok kedvéért, akik nem tudnák leírni, vagy éppen kiejteni), és elmondja, hogy a szüleinek nem volt meg mind a négy kereke, hogy ilyen nevet adtak neki. (De persze ilyenkor csak viccel, és elárulja az igazi nevét is).


Emellett Nym imádja a Harry Pottert, életének 99%-a csakis abból áll, és ha valaki meglátja a merengős profilját, az rájön, hogy ő nem csak hasonlít rá (legalábbis eddig szinte mindenki ezt mondja), hanem imádja is Tonksot, meg persze Remust is, hogy ő se maradjon ki a buliból. Rengeteget olvas Merengőn is, főleg HP történeteket (Remus/OC és slash történetekre csak nagyon ritkán kattint rá), de persze a kalandos, felkavaró original sztorikat is nagyon szereti, és mindenhova ír kritikát, ha valamit elolvas (néhol hosszút, néhol csak pár sorosra futja, ám mindig bejelentkezve írja). Ám nem csak írni, kapni is nagyon szeret, amellett, hogy imádja a színeket, a könyveket, a billentyű halk pötyögését, a tudományt, a filmeket, a sorozatokat, a tanulást, a barátait, a jószívű embereket, a nevetést – vagyis mindent. Sosem szeret haragban lenni másokkal, és ha valakit mégis megbánt, azzal igyekszik minél hamarabb megbékélni (vagyis ilyenkor levakarhatatlan).


Szeret segíteni másokon, így mindig lehet zaklatni ezen az e-mail címen, bárkinek bármilyen kérdése, kérése lenne hozzá: nymphatonks@freemail.hu, mert ő mindig ráér. Emellett fórumon is megtalálható, ám ott nem igazán aktív, mivel néha túlságosan is lusta belépni oda, és valamit kezdeni magával.


A teljes gőzerővel gyártott Remus/Tonks párosítású szöszeit most egy időre félretette, hogy beleélhesse magát az original történetek hatalmas világába, éppen ezért megírta az első sztoriját Fehér billentyűk címmel. Ehhez szorosan kapcsolódik a Fekete billentyűk című kiegészítő sztorija is, ám itt már a férfi főszereplő szemszögéből lehet olvasni az eseményeket. Nekifogott egy újabb történetnek is (mert Nymnek mindig kell gépelnie valamit), aminek a címe: Szívszerű befektetés
Az oldalán továbbá egy agymenésből született szomorú novella is található (amihez hamarosan érkezik még egy, mivel szegény Nymre gyakran rájön az agymenés), ami elveszett a sok R/T szösz között, de még megvan, ebben azért biztos.


Nym nemrég csatlakozott a Kritika Klubhoz, és emiatt most rettentően boldog. Most éppen (a világellenes tervek mellett – amik persze nincsenek) azt szövögeti, hogy nemsokára elárasztja a kritikáival a Merengőt, csak azelőtt még könyörög egy kicsit az égieknek, hogy egy nap ne 24, hanem minimum vagy 40 órából álljon, hogy legyen mindenre ideje.És amit még tudni kell Nymről, az az, hogy nem tud bemutatkozást írni (de mégis megpróbálta).A bemutatkozás utoljára frissítve: 2017. 02. 11.
Történeteket írta: NymphaTonksKedvenc történetekKedvenc írók