Felhasználónév:NymphaTonks [Üzenet]
Regisztrálva::2015.10.09
NymphaTonks igazából egy kissé bolond, folyton álmodozó lány, aki mindig két méterrel a felhők fölött jár, és mikor leesik a földre, bizony fáj neki, de nem törődik vele, hiszen ő ilyen. Orvostan kutatónak (és/vagy tanárnak) készül, így imádja tanulmányozni mindazt, ami él, és mozog.


Aki nem ismeri őt, az is Nymphadorának szólítja, tekintve az élénkrózsaszín hajáról (amiről sajnos mostanában lekopott a festék), és ha megkérdezik, hogy őt hogy hívják, ő mindig elsorolja, hogy a nevét bizony ipszilonnal, ph-val és egybe írják, (azok kedvéért, akik nem tudnák leírni, vagy éppen kiejteni), és elmondja, hogy a szüleinek nem volt meg mind a négy kereke, hogy ilyen nevet adtak neki. (De persze ilyenkor csak viccel, és elárulja az igazi nevét is).


Emellett Nym imádja a Harry Pottert, életének 99%-a csakis abból áll, és ha valaki meglátja a merengős profilját, az rájön, hogy ő nem csak hasonlít rá (legalábbis eddig szinte mindenki ezt mondja), hanem imádja is Tonksot, meg persze Remust is, hogy ő se maradjon ki a buliból. Rengeteget olvas Merengőn is, főleg HP történeteket (Remus/OC és slash történetekre csak nagyon ritkán kattint rá), de persze a kalandos, felkavaró original sztorikat is nagyon szereti, és mindenhova ír kritikát, ha valamit elolvas (néhol hosszút, néhol csak pár sorosra futja, ám mindig bejelentkezve írja). Ám nem csak írni, kapni is nagyon szeret, amellett, hogy imádja a színeket, a könyveket, a billentyű halk pötyögését, a tudományt, a filmeket, a sorozatokat, a tanulást, a barátait, a jószívű embereket, a nevetést – vagyis mindent. Sosem szeret haragban lenni másokkal, és ha valakit mégis megbánt, azzal igyekszik minél hamarabb megbékélni (vagyis ilyenkor levakarhatatlan).


Szeret segíteni másokon, így mindig lehet zaklatni ezen az e-mail címen, bárkinek bármilyen kérdése, kérése lenne hozzá: nymphatonks@freemail.hu, mert ő mindig ráér. Emellett fórumon is megtalálható, ám ott nem igazán aktív, mivel néha túlságosan is lusta belépni oda, és valamit kezdeni magával.


Jelenleg teljes gőzerővel gyártja a Remus/Tonks párosítású szöszeit, és lehetséges, hogy maaaajd egyszer belekezd valami másba, ami kivételesen nem Tonksról szó. De ez még nem biztos, hiszen csak úgy megfordult a fejében.
Megírta első original sztoriját is, Fehér billentyűk címmel. Ehhez szorosan kapcsolódik a Fekete billentyűk című kiegészítő sztorija is, ám itt már a férfi főszereplő szemszögéből lehet olvasni az eseményeket.
Az oldalán továbbá egy agymenésből született szomorú novella is található (amihez hamarosan érkezik még egy, mivel szegény Nymre gyakran rájön az agymenés), ami elveszett a sok R/T szösz között, de még megvan, ebben azért biztos.És amit még tudni kell Nymről, az az, hogy nem tud bemutatkozást írni (de mégis megpróbálta).A bemutatkozás utoljára frissítve: 2017. 01. 10.
Történeteket írta: NymphaTonksKedvenc történetekKedvenc írók