Felhasználónév:Cicelle [Üzenet]
Regisztrálva::2015.12.29
Eredeti név:Niki
Weboldal:http://cicelle091.livejournal.com/
Üdv, kedves olvasó!

1991- ben születtem egy vidéki faluban, jelenleg egy Békés megyei városban lakom a férjemmel és a két kisgyerekemmel. Alacsony, szeplős, vörösesbarna hajú lány vagyok, éppen olyan, aki elveszik a tömegben, aki meghúzódik a hátsó sorokban, mert nem igényel egy csepp figyelmet sem. Ha ideges vagyok, dadogok, márpedig ha emberekkel kell beszélnem, ideges leszek. Ez nem a legjobb ajánlólevél egy pedagógusnak, de valahogy (nem is akárhogy) elvégeztem az egyetemet, és ha Isten is úgy akarja, ősszel visszamegyek másoddiplomázni. Mielőtt megszülettek volna a gyerekeink, bölcsődében dolgoztam, mint kisgyermeknevelő. Imádtam a munkámat. Hobbiszinten írogatok a saját és mások örömére már közel (gyorsan utánaszámolva) tizenhét éve.

A slash műfajával 2011 tavaszán ismerkedtem meg. A mai napig meg tudnám mondani, melyik volt az első ficem a témában, amit olvastam, annyira jó volt, és annyiszor vettem elő újra (Vorabiza: Titkok). Pár nap alatt magába szippantott ez a világ, és azóta nem ereszt el. Régebben nagy Harry Potter rajongó voltam, néha vissza-visszatérek egy régi kedvenc történetemhez, de manapság szívesebben olvasok és írok a Teen wolf, vagy méginkább az egyre szárnyalóbb PUF fandomban.

Szeretem a hosszú, szájbarágós, alapos történeteket annak ellenére, hogy ilyet még nem adtam ki a kezeim közül. De ami késik, az talán nem múlik. Fontos számomra, hogy a karakterek egyediek és hitelesek legyenek, szeretem a jó párbeszédeket és a helyzetkomikumot. Érzékenyen érint a gyermekbántalmazás és a szexuális zaklatás bármilyen formája, ezért ezek gyakran felbukkannak a történeteimben is, és ha igényesen meg figyelmesen írják meg, szívesen olvasok is róluk.

Nagy kedvenceim között vannak Rowling szeptológiáján kívül Ken Follett regényei, aki lenyűgözően monumentális alkotásokra képes bravúrosan csavarva a szálakat, és letehetetlenné teszi a könyvet. Verne utaztató regényei szintén.

Magyar írók közül már nehezebb ennyire élesen körülhatárolni, kik a kedvenceim. Szabó Magda regényeit imádom, de a mai napig újraolvasom Molnár Ferenc, Móra Ferenc, Jankó Olga, Gergely Márta történeteit is.

Szeretett költőm József Attila. Közhely, de ha nem ismerném a műveit, más ember lennék. De jöhetnek még Petőfi, Arany, Kosztolányi és Radnóti versei is.

Ide a Merengőre a legjobbnak ítélt történeteimet töltöm fel. Az LJ oldalamon (http://cicelle091.livejournal.com) viszont megtalálható minden egyéb más írásom, a kevésbé jól sikerültek és az erősen korhatárosak is. Bátran ajánlom mindenkinek, aki érdeklődő, hogy kukkantson be, és ha már ott van, mondja el a véleményét. Építő jellegű kritikákért még soha nem haraptam.

Kellemes olvasást kívánok!

Történeteket írta: CicelleKedvenc történetekKedvenc írók