Felhasználónév:Amelia Pond [Üzenet]
Regisztrálva::2016.01.09
Eredeti név:Bogi
Weboldal:http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?f=12&t=1332
A bemutatkozás tárgya Amelia (egyébként Bogi), tizenkilenc éves pécsi lakos, megszállott Doctor Who, Gyűrűk Ura és Harry Potter rajongó.
Sajnos időhiánnyal küzd (ilyen ez a tizenegyedik osztály), ezért kritikaírói tevékenységét nagyjából szünetelteti - ez a cseppet sem szövegkörnyezetbe illő nagyjából arra utal, hogy a Kritika Klubból kilépett, de a Kritika Mozgalomnak még mindig tagja, így ha kritikát kap, akkor azt viszonozza -, csakúgy, mint a bétázás léleknemesítő munkájának gyakorlását. Arra, hogy ezen tevékenységeket ismét felróhassa tevékenységi palettájára, a nyári szünet áldott beálltáig nincs sok esély. Sebaj, így talán írni lesz ideje.
Már megtanulta, hogy ígérni nem jó semmit, ezért mindössze annyi információmorzsát csepegtet el, hogy majd jön, ami jön. Carpenter-woods novellája szünet alatt van, olyasmi személyes okokból, hogy most képtelen tovább írni. Csüggedni nem javasolt, ugyanis eme ide-oda szökellő és irodalmilag kukába illő, ámde kacagásra kiválóan alkalmas "mű" - ezen a kifejezésen még maga az író is jót derül - valószínűleg még sok fejezetet fog megélni. Addig is, éterben rendszertelenül kószáló egypercesek, szöszök, elmélkedések, na meg szívderítő - ismét hahaha - versek várnak a kedves látogatóra, aki belátogat. Ó, és egy dark! nexgen, rendszertelen frissítéssel, és sok, helyét nem találó, rossz irányba inspiráló fiatal Weasley-vel. Kritikáért nem harap a már említett hölgyemény, sőt, kifejezetten kedvesen reagál, és áldását küldi cserébe. (És aki nagyon szeretné, az virtuális emlékplakettet is kaphat, erre való igényüket kérjük jelezzék privát üzenetben.)

Ja, meg úgy összességében, bármi óhaj-sóhaj-panasz-javaslat-arrogáns véleménynyilvánítás-kedves figyelmesség-baráti beszélgetésre való invitálás is merül fel, Amelia áll rendelkezésére.

Amelia egyébként nem skizofrén, csak furcsa napja van.
Lehet normális bemutatót írni egyáltalán?!


Ficblog: http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?f=12&t=1332


Itten van néhány oldal, ahol mindenfélét megtaláltok:
Tumblr: http://flowerall.tumblr.com/
We heart it: http://weheartit.com/thesoulsjourney


Történeteket írta: Amelia PondKedvenc történetekKedvenc írók