Felhasználónév:Aniu36 [Üzenet]
Regisztrálva::2016.05.05
Eredeti név:Niki
Sziasztok ! :)
Nem tudom, hol is kezdjem. Húszéves nőnemű egyed vagyok, átlagos kinézettel. Nagy japán és Lucifer rajongó vagyok. (Nem, nem vagyok sátánista, csak szeretek róla olvasni. XD) Szeretek zenét hallgatni. Kedvenc időtöltésem az animék nézése, olvasás és a lovaglás. Fanficekben a fantasyt és egy kis történelemre épülő olvasmányokat szeretem.
Asszem ennyi. :)
Aki szeretne itt megtalál: ookami.aniu36@gmail.com
Elérhető vagyok itt is: Illusion-fanfic

Ficblogom a fórumon, ahol tájékozódhattok, szavazhattok, illetve majd megnézhetitek a fejezetekhez tartozó illusztrációkat:


Aniu barlangja
„A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:

Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt a pár sorocskát illeszd be a profilodba!

Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!"
(Igyekszem betartani a követendő példát ;) )

Lelkes, új tagja vagyok a Kritika Klubnak. :)
Aki szeretne tőlem kritikát kapni, (fogalmam sincs miért tőlem, mondjuk csak úgy, vagy estleg szimpatikus vagyok, esetleg más okokból XD ) nyugodtan zargathat emailben, vagy ahol éppen elér. Szívesen olvasok bármit (kivéve a Harry Potter témát feldolgozó írásokat), és őszinte véleményt mondok, de a negatívkodás távol áll tőlem, kritikámiat mindig építő szándékkal írom. :)

Engem is megdobhattok bármilyen kritikával, hosszúval vagy röviddel, (a negatívkodást nem szeretem és nem is művelem) építő jellegű kritikának viszont nagyon örülök és persze a többinek is, és igyekszem megfogadni a jó tanácsokat. :)

Történeteket írta: Aniu36Kedvenc történetekKedvenc írók