Felhasználónév:Aniu36 [Üzenet]
Regisztrálva::2016.05.05
Eredeti név:Niki
Sziasztok ! :)
Nem tudom, hol is kezdjem. Húszéves nőnemű egyed vagyok, átlagos kinézettel. Nagy Japán és Egyiptom rajongó vagyok. Szeretek zenét hallgatni. Kedvenc időtöltésem az animék nézése, olvasás és a lovaglás. Fanficekben a fantasyt és egy kis történelemre épülő olvasmányokat szeretem.
Asszem ennyi. :)
Aki szeretne itt megtalál: ookami.aniu36@gmail.com
Elérhető vagyok itt is: Illusion-fanfic
Illetve itt is: Wattpad: Aniu


Ficblogom a fórumon, ahol tájékozódhattok, szavazhattok, illetve majd megnézhetitek a fejezetekhez tartozó illusztrációkat:


Aniu barlangja
„A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:

Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt a pár sorocskát illeszd be a profilodba!

Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!”

(Igyekszem betartani a követendő példát ;) )

Lelkes, új tagja vagyok a Kritika Klubnak. :D (2017.06.06)
Aki szeretne tőlem kritikát kapni, (fogalmam sincs miért tőlem, mondjuk csak úgy, vagy estleg szimpatikus vagyok, esetleg más okokból XD ) nyugodtan zargathat emailben, vagy ahol éppen elér. Szívesen olvasok bármit (kivéve a Harry Potter témát feldolgozó írásokat), és őszinte véleményt mondok, de a negatívkodás távol áll tőlem, kritikámiat mindig építő szándékkal írom. :)

Engem is megdobhattok bármilyen kritikával, hosszúval vagy röviddel, (a negatívkodást nem szeretem és nem is művelem) építő jellegű kritikának viszont nagyon örülök és persze a többinek is, és igyekszem megfogadni a jó tanácsokat. :)

Történeteket írta: Aniu36Kedvenc történetekKedvenc írók