Felhasználónév:Lady Rose [Üzenet]
Regisztrálva::2016.09.16
Eredeti név:Alastriona Rose (Róza)

Szóval, akkor újrakezdem: Üdvözöllek!

Alastriona Rose a becses nevem, de szólíthatsz Lady Rose-nak is, ahogy jobban tetszik. Egy 23 éves, réveteg kisasszony, aki fejében mindig kavarog épp valami történet, amelyet néha papírra vet, néha nem. Néha begépel, de néha nem. Néha a világ elé tárja, de néha csak magának tartja. Ahogy éppen ideje-kedve diktálja.

Él-hal a fantasyért, a sötét középkorért, a megoldatlan rejtélyekért, a véres történetekért, a drámai fordulatokért, s a beteljesült happyendekért (nem, azokért többnyire mégsem, csak ritkán). Már régóta tartó függőségei közé sorolható a Vikingek (sorozat), a Tudorok, és róluk minden (legyen az film, könyv, sorozat, vagy bármi), A The Elder Scrolls és ami vele jár, legújabb szerelme pedig a Riyria-krónikák. De hogy a dicső s messzi földön híres Trónok Harcát se hagyjuk említés nélkül; felvállalja, hogy menthetetlen Ramsay Bolton rajongó. Ez van.

Kedvenc színe a fekete, mely szemében nem szomorúságot, hanem eleganciát tükröz. Zenei téren mindenevő, bármi megtetszhet neki, amiben felfedez valami kedvére valót, de alapvetően Evanescence-en nőtt fel. Kedvelt írói, kik egyben példaképek is; Stephen King, H. P. Lovecraft, Victoria Holt. A kedvencek közt valóban a kedvenc történetei szerepelnek (nahát :D), illetve, melyeket éppen olvas.

És hát igen, szeret magáról E/3-ban beszélni. Vagyis nem, de most így sikeredett.

Ha kérdésed akad, vagy csupán üzenni szeretnél, erre a címre megteheted: feketerozsa18@indamail.hu


Történeteket írta: Lady RoseKedvenc történetekKedvenc írók