Felhasználónév:Stray Breeze [Üzenet]
Regisztrálva::2017.11.07
Eredeti név:Christine
Weboldal:https://eternalflame.blog.hu/
'93-as születésű, budapesti leányzó vagyok, aki – amellett, hogy dolgozik – szeret a saját kis álomvilágában élni.
Ha van valami, amiért már azóta rajongok, mióta az eszemet tudom, az a fantasy. Szinte bármire vevő vagyok, legyen az könyv, film, vagy játék. Sokáig játszottam fantasy témájú MMORPG-kkel, főként az NCsoft játékaival, ám az utóbbi egy évben szinte csak az írásnak szenteltem minden szabadidőm.
A Harry Potter világával 7 évesen ismerkedtem meg, így találtam a Merire is évekkel ezelőtt, ám regisztrálni csak egy évvel ezelőtt volt merszem. :D

A HP könyveket, melyek azóta is büszkén feszítenek a könyvespolcomon, időről időre elővettem az évek során, ám az igazi kedvenc számomra Tolkien világa, amit szintén kicsi korom óta ismerek. Akármiért is rajongok éppen, Középfölde világához előbb, vagy utóbb mindig visszatérek, és most már ott tartok, hogy 2017 nyara óta ki sem tudok mászni belőle. Szintén abban az évben olvastam el először a Szilmarilokat, mely – minden nehézsége ellenére – azonnal magával ragadott.
Ezzel egyidejűleg, párom jóvoltából megismertem a NieR:Automata játékot, és annak ellenére, hogy az alap elgondolás kissé távol áll tőlem, valamiért mégis megfogott. Néhány hétbe tellett csupán, hogy elkezdjem azon törni a fejem, mi lenne, ha egy android a távoli jövőből Középfölde világába csöppenne, és a Szilmarilok jóvoltából hamar körvonalózodni kezdett bennem egy kusza, és végtelenül hosszú történetszál. Azóta – szinte megállás nélkül – ezen az egy történeten dolgozom, és minden új ötletemet, vagy saját karakteremet sikerül valamiféleképpen beleépítenem.

Ez a történet a The Eternal Flame névre hallgat, és az első nagy projektem (bár ennél nagyobb valószínűleg soha többé nem lesz), melyre időnként büszke vagyok, időnként nem, néha szeretek, és néha nagyon szenvedek miatta, de már több, mint egy éve a mindennapjaim része, és az iránta való lelkesedésem egy kicsit sem csökkent azóta.

Ha felkeltette az érdeklődésed, olvass bele bátran!
Köszönöm, hogy benéztél hozzám! :)


A következő oldalakon is megtalálsz:

Wattpad | Tumblr | Blog

(az utóbbi kizárólag a The Eternal Flame-nek ad otthont)

Történeteket írta: Stray BreezeKedvenc történetekKedvenc írók