Felhasználónév:realswilberry [Üzenet]
Regisztrálva::2017.11.24
Eredeti név:Sam Wilberry
Weboldal:https://szivarvanyalom.hu/
Amit rólam érdemes megjegyezni: Egy nagyon lelkes és fejlődni vágyó 21 éves fiú vagyok. Már gyerekkoromban is vonzott az alkotás, bár akkor még a fejemben létező mágikus birodalomban éltem, és úgy éreztem, könnyű lesz az út… Hát miért ne lenne az?! Azonban néhány év múlva rádöbbentem, egyáltalán nem egyszerű az írók útja. Nem elég tehetségesnek lenni – kicsit sem.
Számos akadály és harc állt előttem, amit meg kellett vívnom, Bátorsággal és Határozottsággal felvértezve, az Elszántság fegyverével a kezemben! És azóta sem ért véget ez a harc, hiszen folyamatosan küzdök, hogy minél jobbá válhassak.
Egy blogon írtam, hogy: Nem szamit, ha először nem sikerül, legyen barmiről is szó... Állj fel, küzdj, és harcolj, harcolj, amikor csak tudsz! Lehet, klisé, de igaz! Nagyon.
Ez a legjobb tanács, amit adhatok. :)
Fiú-fiú kapcsolatokról, szerelemről és erotikáról írok. Akit taszít a téma, az kérem, haladéktalanul távozzon innen, a "Sátán" otthonából. Haha ;)

Megjelent kötetek:

Sam Wilberry — Tira Nael — Betty Forester: Lélekcseppek (antológia, Hajnal Kitti bónusznovellával) — Szivárványálom könyvek, 2018

Sam Wilberry: Rush (regény) — Szivárvanyálom könyvek, 2018

Történeteket írta: realswilberryKedvenc történetekKedvenc írók