Felhasználónév:Melinda93 [Üzenet]
Regisztrálva::2017.12.12
Weboldal:https://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?f=12&t=1397
Sziasztok!

Főleg fantasy és sci-fi témákból válogató írópalánta vagyok. Érdekel az egyiptomi, japán és skandináv mitológia és az animék világa is.
Megtaláltok a Fanfiction.net oldalon april45 név alatt, illetve a Wattpadon is fent vagyok @ninetailsfox9 néven. Itt képeket is találtok a történeteimhez.

Nyitottam egy ficblogot is, ahol mindenfélét megtudhattok a történeteimről, illetve kérdezhettek is:
Macskablog, avagy Melinda93 fantáziavilága


A történeteim sorban:


Fanfiction:

A tisztavérűek lázadása – Vampire Knight; Chaterine Kanegawa egy harcias, tisztavérű lány, akinek ténylegesen meg kell küzdenie azért, ami fontos neki. Akinek származása miatt már rengetegszer kellet szembenéznie a halállal és igazságtalansággal, és most változtatni szeretne azon, amivé a világa lett. (nem befejezett)

A Romanoff-kötelék – Bosszúállók; New York ostroma alatt Natasha sorsa kemény fordulatot vesz, ami nehéz döntés meghozatalára kényszeríti. De sikerül-e Kathlinnek és Clintnek megmenteniük, Lokinak rendbe hoznia az életét, és egy ősi erőt hordozó földi lánynak túlélnie két hónapot Asgardban? Mi lesz, ha a tűzdémonok vezetője hadat üzen az Örök Birodalomnak?

Midgard őrei – Bosszúállók; Emily Brook egy különleges erővel megáldott kisebbség, a meridiánok tagja, akiket a S.H.I.E.L.D. üldöz. De vajon meddig menekülhet követlezmények nélkül? Mi lesz, ha találkozik a Bosszúállókkal és Lokival? (A "meridián" szót az original történeteimben is használom.)

Midgard őrei II. – Bosszúállók & Agents of S.H.I.E.L.D.; A történet ott folytatódik, ahol a Midgard őreiben abbamaradt. Emily és a csapat a szigeten nyomul, miközben Tony magában őrlődik, és Nick Fury szeretné végre lezárni az ügyet.

A sellők végzete – Bosszúállók & H2O; Ashley Hale nem átlagos lány. Van egy titka, amin négy legjobb barátnőjével osztozik. De mit tesznek, ha a SHIELD bizonyítékot szerez az eddig ismeretlen faj létezéséről, a Földet pedig háború fenyegeti? Elrejtőznek, vagy képesek lesznek feladni a titkukat a nagyobb jó érdekében? És hogyan viszonyul a világ a lányok képességeihez? Elfogadják vagy elárulják őket? (nem befejezett)

Family Ties – Bosszúállók & Thor; Bella lobbanékony természetű, tüzes fiatal lány, aki nem ismer akadályt és mindig eléri, amit akar. De meddig képes elmenni, hogy megtalálja a bátyját, akinek létezéséről eddig nem is tudott? És ha megvan, hogyan tovább? Vajon a bátyja szeretné egyáltalán megismerni őt? Ráadásul még ott van a S.H.I.E.L.D., Steve, aki minden értelembe megőrjíti, és az ügynök, aki megbízik benne... (nem befejezett)

Viszlát Asgard! – Thor & Bosszúállók; Loki megunja, hogy Asgardban lenézik és nem becsülik, és úgy dönt, lelép. Véletlenül pont Midgardra keveredik, ahol új életet kezd. Meglepően jól beilleszkedik, megszerzi a neki járó sikert, elismerést és még egy nőt is. De mi történik akkor, ha kiderül, ki is ő valójában?

Angyalok kora – Agents of S.H.I.E.L.D.; A S.H.I.E.L.D. emberei kezdik elveszíteni a reményt, amíg egy napon egy rejtélyes lány bukkan fel, aki a segítségükre szorul. Skye azonnal közeledni próbál felé. Kiderül, hogy mind neki, mind a lánynak köze van a Föld eddig ismeretlen mágiájához, amit Fury és Coulson gőzerővel próbálnak megismerni. De vajon sikerül elnyerniük egy angyal bizalmát, vagy elüldözik őt?

Dalszövegek, avagy a karakterek érzelmeinek áramlása – Frozen & Mako Mermaids dalszöveg fordítások, leginkább szabad fordításnak nevezném. Néhányat felhasználtam a Jaden és a sellő c. ficemhez is.

Who does the Earth belong to? – Tokyo Mew Mew; Hat hónappal a tokyói csata után az Űrmanók titokban visszatérnek a Földre. A legtöbb Vadmacs már új életet kezdett, de Zoey a múlton elmélkedik: Hibát követtek volna el azzal, hogy meg sem próbálták megérteni őket? (nem befejezett, angol)


Eltitkolt kötelék – Yu-Gi-Oh DM; Van néhány rejtélyes dolog, ami összekapcsolja Setót, Mokubát és Yugit egymással, illetve őket a párbajszörnyeik, köztük a Kékszemű Hósárkányok, a Sötét Varázsló és a Sötét Varázslólány Szellemével. (hosszabb leírás a töriknél)

Humor percek – Yu-Gi-Oh DM; Egy alternatív Yu-Gi-Oh univerzumban egy délután során váratlan dolgok történnek. Figyelmeztetések: eltúlzott helyzetek minden mértékben, szexualitás hangoztatása, emberevő szörnyeteg, Seto Kaiba, Marik Ishtar.

Jaden és a sellő – Yu-Gi-Oh GX; Jaden Yuuki sok különleges dologgal találkozott már az Akadémián, de sellővel most először. Ráadásul ez a sellő koránt sem olyan ártatlan, mint azt a mesék állítják. (hosszabb leírás a töriknél)

Violet Magic – Yu-Gi-Oh 5D's; Az öt sárkány csapatából egyedül Yusei maradt Neo Domino Cityben. Egy új turbó párbajozó lány érkezik a városba, akiről baljós pletykák keringenek, s egyben egy álarcos igazságosztó tűnik fel a színen, aki fittyet hány a törvényre. Yusei elhatározza, a dolog végére jár, ám Yuzuki Violet ravaszabb, mint gondolná. (hosszabb leírás a töriknél)

Original:

A vadász és Ő – Vámpíros korszakom másik szüleménye.

Meridián Krónikák – Egy nagyobb történet gyűjteménynek készül több főszereplővel, és mindegyik külön törénetszálával, amik végül egybefonódnak. A főszereplők mind egy-egy különleges erővel bíró csoport tagjai, amiket együttesen meridiánoknak neveznek.

Egyiptom macskái és az Aranysárkány Rend – Lényegében ahhoz az univerzumhoz tartozik, amihez a Meridián Krónikák is, annak az alternatív Földnek a múltjában játszódik. Egy macskavérű hercegnő és egy mágus történetét meséli el, akik ketten tűz és víz, mégis egy fontos dolog következtében össze kell fogniuk, hogy megmentsék Egyiptomot. (hosszabb leírás a töriknél)

Kalandok Kristályföldén I. – Ifjúsági és fantasy regénynek készül sok-sok mágikus lénnyel. Az első fejezet egy fontos jelenetét a Holly Hobbie című rajzfilm ihlette (amiben amúgy nincs klasszikusan vett varázslat), amit még régebben láttam, és valamiért jó ötletnek tűnt erre felépíteni egy fantasy történetet. :) (hosszabb leírás a töriknél)

Luna és Sol – Jelenleg átírás alatt áll. A sötétség és a fény kapcsolatáról, egyben egy lázadó, különc lányról és egy szabályszerető, szelíd srácról fog szólni. Varázslat, sárkányok és egy idegen, ősi és titokzatos világ is feltűnik majd a színen. (hosszabb leírás a töriknél)

Verseim: Van már fent pár, és lesz még több, de olyan rövidek, hogy itt nem is részletezném.„A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik, hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:

Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt a pár sorocskát illeszd be a profilodba!

Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják, képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!"Történeteket írta: Melinda93Kedvenc történetekKedvenc írók