Felhasználónév:Laufreya [Üzenet]
Regisztrálva::2018.01.06
Eredeti név:E.
Weboldal:http://www.rothekid.tumblr.com
21 éves mérnök tanonc, gyógyíthatatlan HP megszállott, beteges képregény-geek, veszélyes fangirl "Sirius Black-Tony Stark-Loki Laufeyson-(és basically mindenki más a Marvelből)-Sherlock Holmes-Neli Gaiman minden létező karaktere valaha"-vonalon, szemérmetlen shipper és immár büszke KK-tag is :)

Lelkesen megír bármit, amit kérnek tőle, főleg, ha a Marvel, Harry Potter, Game of Thrones, vagy Star Wars fandomok valamelyikéről van szó. Kéréseket mindig kitörő lelkesedéssel fogad kommentben, vagy ITT, a ficblogján, és elolvad, ha valakivel megoszthatja a teóriáit és a fanatizmusát ezekkel a fandomokkal kapcsolatban, úgyhogy nyugodtan kereshető itt, a tumblrjén, és ha úgy adódik, Facebookon is, mert szeret barátkozni, csak néha socially awkward Ż\_(ツ)_/Ż

Eddigi legnagyobb írói bravúrja az volt, amikor 2018. májusában El akartam mondani... című története kiemelt lett, és erre ő pofátlanul büszke :D

Szívfájdítóan régen, egy másik életben (?) Rose Weasley néven működgetett az egykori Lumoson, aztán egy ponton rájött, hogy sajnos nem tudok írni (ez amúgy féléves időközönként menetrendszerűn meg szokott történni vele).
A fanfictionök biztonságos világa viszont elkezdett hiányozni neki nemrég, úgyhogy a bal vállán ücsörgő ördögfiókára hallgatva inkább megint belevágott, lesz, ami lesz.


Történeteket írta: LaufreyaKedvenc történetekKedvenc írók