Felhasználónév:Vermillion [Üzenet]
Regisztrálva::2019.03.24
Az ezredforduló utolsó hónapjában születtem, így pofátlanul megbélyegeztek a kalandvágyó és optimista Nyilas csillagjegyével. Na, már most leszögezem, hogy gyenge pillanataimban nemhogy kalandvágyó nem vagyok, - legszívesebben bezárkóznék egy évre a szobámba, a macskámmal és egy nagy bögre teával, és csak akkor dugnám ki a cukipofimat, amikor a bagolyposta megérkezik egy-egy újabb könyvemmel - de ehhez társul még az általános depresszióm, a bazibumm bűbájjal felnagyított pesszimizmusommal karöltve. De amúgy mindenkit, mindent és mindehol szeretek, egy jó Hugrabugoshoz híven. Igen, egy Mardekárost is, ugyanis a legjobb barátosnémat valami eszméletlen nagy badarság miatt a Mardekárba osztotta a Teszlek Süveg. A bátyám ízig-vérig a Hollóhátba tartozik, mindenkit kijavít és ő mindig mindent jobban tud. Továbbá a szülőanyám velem együtt a borzos házba tartozik, de ha valaki felidegesíti, akkor annak képes lenne szétrúgni a hátsófertáját.

Magamról még annyit, hogy a hajam vörös (sajna, csak festett) és imádom a Weasleyket. Így örökké a 22-es csapdájában érzem magam, hogy valamelyik Weasley hitvese lennék inkább, vagy a tesójuk. De ha mégis az előbbinél tenném le a voksomat, akkor egy teszt szerint Fred lenne a Dingem. (Hotel Transylvania rajongók értik.)

U.i.: Ha bármilyen kérdésed van, akkor nem kell félni, nem harapok, ha pedig sütit is kapok, akkor egy életre megnyersz magadnak.

~ Never hurt a Hufflefriend ~

Történeteket írta: VermillionKedvenc történetekKedvenc írók