Felhasználónév:barett [Üzenet]
Regisztrálva::2019.09.12
Dumbledore szerint a zene varázslatosabb bármely mágiánál. Bocsi, öreg, szerintem tévedsz: én a betűk erejében hiszek!

Hivatásomat tekintve (is) elkötelezett bibliofil vagyok, fekete öves fantasy, sci-fi és young adults regény rajongó, némi nosztalgikus manga/anime és képregény fel-fel lángolásokkal. És igen, a nirvana közeli életcélom a polihisztorrá való válás.

Vallásom a googlizmus wikista felekezete, de egy fanfiction nevű szekta egyre nagyobb teret mos át az agyamban. Mással ugyanis nem tudom megmagyarázni, hogyan fordulhatott elő, hogy a könyvekben egy idegesítőnek tartott karaktert hogyan tudott néhány itteni író nemhogy elviselhetővé, de kedvencemmé is tenni (köszönet nekik ezért! És lehet tippelni, ki, kit, mikor, hol).

Talán emiatt is történhetett, hogy jelenleg autodidakta módon épp a fanfic írás legsötétebb titkait kutatom. Hát, valahogy át kell lendítenem magam A tűz és jég dala (avagy a Trónok Harca) utolsó két kötetének áhítatos várakozásán magam. Az eddig elért eredményt lejjebb találjátok.

És itt adva lenne, hogy másokhoz hasonlóan, némi halovány, szinte észrevétlen célzást tegyek, miszerint nagyon örülök a kritikának. De én nem teszem. Úgyis tudja mindenki, hogy az íróknak vannak ilyesfajta fétiseik, amire nap mint nap lankadatlan éberséggel várnak. Mégse ír szinte senki. Te sem fogsz, tudom jól. Meg se próbáld! Ne is gondolj rá!

Tudom azt is, hogy a fordított pszichológia csak akkor működik, ha nem... Óbakker!

Történeteket írta: barettKedvenc történetekKedvenc írók