Felhasználónév:Mrs De Winter [Üzenet]
Regisztrálva::2019.12.06
Eredeti név:Laura
Weboldal:Mrs De Winter
Üdv kedves ide tévedő vándor! :D

Nos...fogalmam sincs, hogy tudnék értelmesen bemutatkozni, anélkül, hogy az sablonossá ne váljon, vagy ne kuszálódjon össze valami katyvasszá. Lehet, hogy a végeredmény a kettő keveréke lesz...

Múlt századi, múlt évezredi őskövület vagyok, aki ősszel hivatalosan is kilép a kamaszkorból, és életéve kettessel fog kezdődni. Fantasztikus, innentől kezdve csak öregszem.

Jelenleg padkoptatóként tengetem napjaimat Vácon, és vagyok olyan elvetemült, hogy jó másfél év múlva egy rakás sikongató, vigyorgó kacarászó ovis nevelése lesz a munkám.

Lételemem az írás-olvasás, hálás vagyok az általános iskolának, hogy elsajátíthattam mindkét képességet, mert habár sem a másodfokú egyenlet megoldóképletét, sem a periódusos rendszert nem használtam soha iskolán kívül, ez a két dolog azért nagyban részese az életemnek.
Ha jól tudom, az ilyen idióta könyvfalókat illetik manapság a könyvmoly jelzővel. Büszkén jelentem, én is az vagyok. :)

Továbbá amit még talán érdemes lenne megemlítenem, az az, hogy megrögzött musicalrajongó vagyok, (Rómeó és Júlia, Az operaház fantomja, Rebecca, Vámpírok bálja, Elisabeth, Jekyll és Hyde, Pál utcai fiúk, Dzsungel könyve, A nyomorultak a nagy kedvenceim) nagyon szeretem a meséket (Shrek, Szépség és a Szörnyeteg, Mulan, Herkules, Mackótestvér, Szilaj ect.) valamint zene terén is egész sok mindent hallgatok, a metaltól kezdve a komolyzenén át, egészen Sia-ig.
Emellett végigkísérte kamaszkoromat Naruto, Percy Jackson, Rumini, A Trónok harca, no meg persze Harry Potter.

Történetek terén szeretem, ha adott benne egy csipetnyi romantika, de nem a csöpögős fajtából, dráma, és azt sem bánom, ha néha kissé borongós. Emellett viszont nagyra értékelem a történetekben a humort, legyen az bármilyen. (Elég könnyű engem megnevettetni :D)

Ha majd összekapom magam talán leszek olyan bátor, hogy publikáljam jelenleg egyetlen vállalható írásomat. Talán. Egyszer. Addig is beérem azzal, hogy olvasok és gyűjtöm az energiát. És igyekszem kritikát hagyni minden elolvasott műnél. :)A Merengő csupán 2%-a olyan rendes, hogy visszajelzést ír, ebből következik hogy 98% iszonyatosan lusta merengős létezik. Ha Te szeretnél változtatni az arányon, csupán két dolgot kell tenned:

Első, és iszonyatosan bonyolult lépés: ezt az a pár sorocskát illeszd be a profilodba!

Második, ami csak azért kell, hogy nehogy azt mondják képmutató vagy: ÍRJ KRITIKÁT!

Történeteket írta: Mrs De WinterKedvenc történetekKedvenc írók