Felhasználónév:Fekete Kutya [Üzenet]
Regisztrálva::2006.06.22
Eredeti név:Ormosi Zoltán
Mivel személyes adataim teljes, és tökéletes backspace-re utaltattak, immáron írnom kell helyette valamit.
Nevem Ormosi Zoltán Pál Kata, az Ars Ensis egylet keretein belül nyugati kardforgatással, és érzés-írással foglalkozó, főállásban futárcégnél raktárban pakoló(Logisztikai munkatárs.), fokozott mentális munkát végző, 21 éves megtermett férfiember.
Ha meg akarnál ismerni engem, vannak bizonyos szabályok, és egy két apró kitétel...:D
NUMERO 1!
Ne kérdezz túl mélyet, csak ha fel vagy készülve egy sokkoló reakcióra. Olvasta valaki Frank Herbert Dűne sorozatát? Nos, az Atreidesi világnézet, és a Mentáti képzés kitartó elemzése komoly behatást gyakorolt mentális fejlődésemre, és az univerzális szemlélőpont megalapozásához. Csak erős idegzetűeknek.
NUMERO 2!
Számomra a legfontosabb módja az önkifejezésnek...az érintés. Egy olyan világban, ahol a szavakat az emberek már ösztönösen kiforgatják, maguk előnyére fordítják, és azt a lehető legborzamasabb módon forgatják társaikkal szemben, mi más lehetne a bizalom alapja, mint a nyíltság, önbizalom, és közvetlenség. Okosan használom, ne tessék aggódni esetleges negatív tapasztalatoktól e-téren tőlem. Ezenfelül jó masszőr hírében állok. Magam vagyok a megtestesült amatőr-profizmus, ha a kezeimet munkába kéne állítani. :D
NUMERO 3: Senkit sem hozhatok vissza a halálból, hidd el nekem, nem egy szép látvány....
Pfffbváháá. Komolyra fordítva a szót.....nincs igazán komoly figyelmeztetés, amit ide felhozhatnék. :D

Érdekesség: Úgy néz ki, én személyiségben leginkább Albus Dumbledore-ra hasonlítok. Meglepődtem a teszt eredményén, de örülök neki:)

You scored as Albus Dumbledore
Strong and powerful you admirably defend your world and your charges against those who would seek to harm them. However sometimes you can fail to do what you must because you care too much to cause suffering. (Milyen igaz^^')
Albus Dumbledore
85%
Ginny Weasley
75%
Hermione Granger
75%
Remus Lupin
70%
Sirius Black
60%
Harry Potter
55%
Ron Weasley
55%
Draco Malfoy
50%
Severus Snape
45%
Lord Voldemort
25%

E-mail címem: ormosi.zoltan@webpages.hu

Történeteket írta: Fekete KutyaKedvenc történetekKedvenc írók