Felhasználónév:Melissa Cole [Üzenet]
Regisztrálva::2006.07.22
Eredeti név:Lissa
Helló! Lenni Lissa. Éveim száma huszonhatos. Írni sokat, olvashatót kevés. Írni magyarul. Lenni magyar, csak enni bolond gomba. Mindennap reggelire.

Hát, ha eddig nem fordultál vissza, akkor fogadd gratulációm, mivel a reggeli rántottádba neked sem csiperkét sikerült belesütnöd. Tudom, mert ismerem a gombákat, és ők is ismernek engem, mert biológus vagyok. Azok mind fura szerzetek, képzeld el őket, mint Barna Radagast beletöltve egy awkward Castielbe, és megsuhintva egy Piton féle erős-csípős zagyváló átoknak induló gumiláb rontással. Ez vagyok én: Lissa és nem ám Melissa Cole, mert a végén valaki azt hiszi, hogy felnőtt filmekben szerepelek. (A kitalálásának idejében kicsi voltam még, annyira hogy azt se tudtam mi az a felnőtt film... Őőő o_O persze most se tudom ám! :D)

Szóval próbálgatom ezt az írás dolgot kisebb-nagyobb sikerrel. Van aki szerint olvasható, nyilván aki szerint meg nem, az nem hagy maga után láblenyomatot... Pedig tehetné, mert az építő kritikák is a barátaim. Akár csak a gombák. :D

Amin épp írás címén sóhajtozok jajongva, ahogy a magukat nagy művésznek tituláló ripacsok, az az Ellenségből szerető (nem ér röhögni, itt is zsenge voltam, ifjonti és bohó) második része. Durván havonta cammog elő a friss az ujjaim alól. De lehet zaklatni, mert szeretem. Adni energia sok lelkes olvasócska.

Ami tervben van: sok-sok Destiel szösszenet.

Olvass jót, kerüld a légyölő galócát, mert minden rajzfilmben azt mutogatják (piros-fehér), pedig Bambi is nagyokat hallucinált tőle. De szép úgyhogy rajzoljuk, ez a hozzáállás építette az atombombákat is szerintem. Hú, de mély! Inkább olvasd a történeteimet, én azt mondom, mert ennek már úgy se lesz jó vége!

....
....
....

Aki még maradtál.

HAGYD

ABBA

A

MÉRGES

GOMBA

EVÉST!

MERT

KÁROS.

Ha ezek után mersz szerény személyemnek üzenetet írni, akkor bátor ember vagy, és én csípem a bátrakat. ;) És képtelen vagyok ezt is normálisan megírni, de ígérem nem eszek meg senkit. Kivéve, ha gomba vagy.... XD Szóval csak bátran! :)

Íme a friss és ropogós ficblogom, ahol lehet érdeklődni, hogy miért ülök még mindig a babérjaimon, és nem firkálok, meg különben is mikor lesz már friss, és hasonlók: http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?f=12&t=1390

Ui.: Csak egy tárgyam volt az egyetemen, ahol gombákat tanultam, egy féléves picike fakt, plusz nem is ehetek gombát, mert fáj tőle a hasam, hallucinogén dolgokat meg még életemben nem próbáltam és nem is fogok. A kalapot sem szeretem. Szóval vedd ezt a témát a napi randomságomnak, kedves gyanútlan olvasó! :)Vagyis kritizáljatok lelkesen, mert azt minden író palántácska szereti. Én is. Ha írsz véleményt, én írok történetet. Ez ilyen egyszerű. :) Vagyis... Hmm, akkor most melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás? Nyilvánvalóan a kakas.

Történeteket írta: Melissa ColeKedvenc történetekKedvenc írók