Felhasználónév:LittleBlackLily [Üzenet]
Regisztrálva::2007.09.10
Eredeti név:Kiss-Fekete Lili
Weboldal:http://littleblacklily.livejournal.com/
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy BMX. Volt egy Lily nevű lány akit magával sodort ez a lendületes és vidám társaság, és itt kötött ki a Merengő varázslatos sűrű erdejében.

Évekig bolyongott, megcsodálva az itt növő különleges és csudaszép fákat, és ő is ültetett párat, mert kedvet kapott hozzá. Igyekezett a többiek fáit kritikákkal locsolgatni, mert úgy hallotta, az jót tesz a fejlődésüknek, és nagyon boldog volt, ha az ő fáit is látogatják mások.

Aztán egy időre Lily nagyon elsodródott ebből az erdőből, magával ragadta a való élet. De sosem felejtette el igazán.
Amikor már nagyon hiányzott neki, gondolt egyet, és úgy döntött, hogy nem fog azzal törődni, mi lenne mások szerint a "helyes" vagy "jó", és igenis lop egy kis időt a növekvő facsemetéi számára, ahol csak tud. Mert ezek a kis facsemeték és az erdő többi vándora bizony vidám perceket tudtak hozni számára minidig.

Úgyhogy most visszatért - bár mondhatnánk, hogy csak ideteleportálgat a fáit gondozni és már itt sincs, mert a Való Élet azért még mindig szorosan a nyomában lohol, amivel nincs is baj, mert ha az ember kezd felnőni, ennek ez a rendje. Csak közben nem szabad elfelejteni a meséket. :)
Úgyhogy üdv minden vándornak itt :)

*

mit is írjak magamról? :)
24 évesen azért lassan kezd benőni a fejem lágya, de nem túlságosan. főként slasht írok-olvasok. olvasni főleg angolul szoktam, mostanában írni is néha angolul, és szeretek fordítani, de azt csak szívszerelemből teszem.
HPt még mindig szeretem, de közben mérhetetlenül sok random-fandomba kalandoztam el, ha a jelenlegieket befejeztem, és van időm energiám, lehet hogy hozok nektek egy két különleges csemegét lefordítva :)

Jelenlegi projektek:
Ébredő álmok - 23/30(?) fejezet
időtlen idők óta íródó első írásom, saját fandom, hosszabb lélegzetű, és a fejemben rég készen van. most nyáron haladtam vele egy kicsit, de sajnos nem a soron következő fejezettel. ha van hír, kiírom.

Beg me for it by Icarus Ancalion - fordítás
1. Beg me for it - Könyörögj - kész
2. Egypercesek - kész
3. Szex, drog, halálfaló rock - kész
4. Szerepjáték - rövidke - kész
5. Hey you - kész - FRISSÍTÍVE, mert egy éve lemaradt a vége...
6. Délibábok, Francba az elvekkel, vörös haj - 3 rövid - kész
7. SNAFU - kész
*
8. Stand on the Ruins - A romok felett állva (8/8 oldal lefordítva)
9. Celebrating Life - Az élet ünneplése (9 oldal)
10. Scarred - Lassan gyógyuló sebek (4 oldal lefordítva)

Tervezett projektek:
1. A lassan már két éve Jessicának íródott kívánságüstös sztori motoszkál most bennem. Talán Sorsfonalak címmel kerül majd fel. Pansy/Ginny, és Draco meg az ő androgün énekeskéje...

2. nyáron a fejembe mászott, ahogy Hermione nyaral, és összefut az egész mardekáros bandával. inkább humoros, nem is feltétlenül lesz benne párosítás. csak hogy mindkét csapat rájön végre, hogy a másik oldalon is pont ugyanolyan emberek lakoznak, mint ők.
munkacím: Bella Italia
szépséghiba: angolul kezdtem el írni...

3. bizergálja az agyam néhány régebben elkezdett hosszabb lélegzetű saját szereplős slash novella. majd lehet, hogy lesz belőlük valami, de az is lehet, hogy nem. Hát, meg a Csokiszemű, de attól félek. 6 éve írtam egyhuzamban négy fejezetet, azóta semmi. mindenesetre nyitva hagyok nekik itt helyet :)

3. fordítani szeretném leashy-bebes After the fall című novelláját. Igazából félkész (negyedkész) állapotban van. Draco és Dean. engem első olvasásra lesodort a lábamról. remélem nektek is tetszeni fog
(6/23 oldal kész)

4. fordításra sok elkért "jogom" van még - köztük Lady Janelly: In from the cold - hosszú, ennek nem biztos, hogy most esek neki (Jensen Ackles és Jared Padalecki, de nem Supernatural, még csak nem is a színészek a szereplők, hanem teljesen AU, én úgy képzeltem el, hogy a két fiút castingelték egy furcsa filmbe, és a filmet látjuk… ja, és az a fura állatfajta vagyok, aki soha egy perc Odaátot nem láttam. és ez szó szerint értendő); Joules: Beautiful day, Separate, Together (Egy szép nap, Elválasztva, Együtt) zseniális mesterhármas a mátrix2 albínó ikreiről… a többit majd még meglátjuk.

*

A livejournal oldalam saját írásaim Fanfic Archívumaként is működik. van ott egy két slash one-shot ami itt nincs és nem is lesz fent, de azért előre szólok, hogy ott még régebben jártam, mint itt. Szóval semmi újdonság

Továbbá megtalálhatjátok ott egy esszéfordításomat, ami műfaját tekintve ide a merire sok volt.
Icarus Ancalion - a Beg me for it zseniális szerzője - írta a szösszenetet, a címe, Hogyan írjunk meg egy jó d*gást?
fanfictioníróknak is kötelező olvasmány, (ha másért nem, azért, hogy egy jót derülj...) és nem feltétlenül csak slashereknek... én sokat tanultam belőle anno
http://littleblacklily.livejournal.com/2894.html

Történeteket írta: LittleBlackLilyKedvenc történetekKedvenc írók