Felhasználónév:Draconus_Diablo [Üzenet]
Regisztrálva::2007.10.18
Weboldal:https://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?f=12&t=372
Életkor: 33
Lakhely: Délen... mélyen délen. :)

Hosszas kihagyást követően visszatértem az írás porondjára, mondhatjuk úgy is, hogy ismét homlokon csókolt a múzsa. Végre megint van időm, kedvem, lelkesedésem meg minden ilyesmi, ami az alkotáshoz szükséges. Igyekszem majd szépen sorban az összes történetemet folytatni/befejezni.

És akkor jöjjön a konkrét (frissített) bemutatkozás:

"A nevem Juanita Zvonimir Amalasuintha Günther van Domheid, életéveimet a századik betöltését követően már nem számolom, nős vagyok, tizenhét gyermek boldog édesanyja, imádom a ketchupos fánkot, kedvenc időtöltésem csipkés-fodros rózsaszín miniruhában a hófödte hegycsúcsok között flangálni… és még egy bemutatkozást is képtelen vagyok komolyan venni, ennek ellenére megpróbálom. Először is leszögezném, hogy utálom a rózsaszínt…"
(Ég és föld között… félúton találkozunk? by D_D azaz én)

Vérbeli mardekáros vagyok, mindemellett viszont menthetetlenül romantikus, ha a kedvenc párosomról (Kunzite&Zoisite - Sailor Moon) van szó. Olyanok számomra, mint az első szerelem.
Imádom a Malfoyokat *Draco Malfoy forevör*, mérhetelten a slash-mániám, és rocker vagyok - vállalom. :) Meg a gótikus metál is jöhet.

Van egy férjem, két kisfiam, de megkomolyodni továbbra sem sikerül, hiába is próbálom. Nem, igazából nem is próbálom. :)
Sokak szerint remek a humorom, szerintem néha az elmebetegség határát súrolja, de továbbra sem zavar, ha komplett idiótának tartanak.

"- Valóban nem félek. Egyenesen rettegek – mosolyodott el halovány, keserű mosollyal. – A lelkem egy darabja nyüszítve szűköl egy sötét sarokban… "
(Rózsás sötétség)"Ennek tényleg nincs ki mind a négy kereke, és alighanem vonalzóval rajzolnák az agyhullámait. Zoisite-tól tisztességes küzdelmet várni? Legalább olyan hiábavaló, mint abban reménykedni, hogy egy youma diplomát szerez kvantumfizikából esetleg molekuláris biológiából."

***

"- Először engedd el a lányt! – próbált feltételeket szabni az értelmi spektrumon az ideális fekete testet reprezentáló ellenfelünk. Egyáltalán minek hozta ide, ha most meg nem akarja, hogy itt legyen?"
(Ragyogó sötétség)


i'm in slytherin!

be sorted @ nimbo.netWhich Hogwarts house will you be sorted into?

Kun&Zoi Örök Szerelem
Shitennou


Kyle Schmid as Willoughby Donahue
Kritikákat szívesen fogadok, még akkor is, ha valaki azt javasolja, hogy írogatás helyett inkább költözzek melegebb éghajlatra ( úgyis azt akarom tenni :), és foglalkozzak valami kevésbé emberiségellenes tettel. :)

A ficblogot a http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=372 címen találjátok, ahol lehet szavazni :) illetve értesülni a frissítésekről.

Történeteket írta: Draconus_DiabloKedvenc történetekKedvenc írók