Felhasználónév:Lil [Üzenet]
Regisztrálva::2005.04.09
Eredeti név:Zsófi
Gondoltam ideje már az új bemutatkozásnak, mert az előző öt évvel ezelőtti volt. :)

Nagyon szeretem a Harry Pottert és jelenleg aktív alkotói státuszban vagyok a merengőn. Ezt azért tartottam fontosnak megemlíteni, mert egyszer már négy évre passziváltam magam, egy történetem el is vérzett emiatt. (Amit, annak ellenére, hogy valószínűleg már sosem fogok tudni befejezni, nincs szívem leszedni...). Egyelőre ezt nem tervezem újra, de ki tudja, mit hoz a holnap! :)

Buzgó kritikaíró is vagyok, bár nem tudom mennyire tudok építő jellegűvel szolgálni. :) Azért törekszem minél értelmesebb véleményt írni, és ha valami kevésbé tetszett, akkor sem meghúzódni, hanem kedvesen felhívni a figyelmet az esetleges hibákra, vagy csak szimplán leírni a véleményemet. Eddig bátran állíthatom, hogy még senkit sem sértettem vérig a kritikámmal (legalább is remélem! :)), pedig írtam már kevésbé pozitívat is.

Egyébként az egyetem padjaiban unatkozom és ez még vagy egy másfél évig tutira így lesz (legalább is remélem :)). Aztán ki tudja, lehet, hogy még azután is!

A Harry Potterre visszatérve, az abszolút kedvencem Ginny, én vele tudtam a legjobban azonosulni a könyvek olvasása során. Persze sok más szereplőt kedvelek még, ezért nem is kezdem el sorolni. :) A párosításokból, pedig már vagy öt éve töretlenül a Draco/Ginny a kedvencem, de nagyon szeretem még a Harry/Ginnyt, a Lily/Pitont és Lily/Siriust is. Ha új generáció, akkor, már csak a Draco/Ginny okán is, a Lily/Scorpiust kedvelem leginkább. :) Persze nem elsősorban ez alapján döntöm el, hogy elolvasok-e valamit, ha megragad a cím és a bevezető, akkor akármilyen páros lehet. (Mondjuk a Slash általában kizáró tényező, de nagy ritkán kivételt teszek! :))

A filmadaptációkat nem szeretem, de azért mindig megnézem, hogy szörnyülködhessek! :D Mondjuk a hetes első része egészen jól sikerült, remélem, hogy a második is jó lesz! :)

Az Alkonyattal valahogy sosem tudtam megbarátkozni, már csak azért sem, mert True Blood fanatikus vagyok. Így tehát, mivel nem olvastam és a filmekből is csak az első részt láttam, ilyen témájú történetekre tőlem ne nagyon számítsatok! Prive Drive kategóriában sem hiszem, hogy alkotni fogok, majd egyszer talán, ha kinövöm a Harry Pottert (bár félő, hogy ez sosem fog bekövetkezni... :)).

Még annyit, hogy két vizsga, zh és beadandó között, egyetlen folytatásos történetem sorsát egyengetem buzgón, és őszintén remélem, hogy egyszer sikeresen be is tudom majd fejezni! :) Le rouge et le blond a címe, egy új generációs love story, némi akcióval vegyítve, csakhogy ne legyen túl rózsaszín vattacukros! :)
Ezenkívül folyamatosan dobok fel novellákat, ha éppen megszáll az ihlet és tudok írni valami használhatót! :) Most már ficblogot is vezetek, ott olvashatjátok a történeteimmel kapcsolatos fejleményeket és nyaggathattok a folytatással kapcsolatban vagy csak úgy egyébként. :)

Mindenkinek jó olvasást, és ha valaki megtisztel a véleményével, annak mindig nagyon örülök, és általában a lehető leghamarabb válaszolok is! :)

Üdv,
Lil
Mindenkinek nagyon köszönöm, aki írt és szavazott rám a "Kövesd a fehér nyulat!" kihívásban. És ezúton is szeretnék elnézést kérni tőletek, amiért még nem volt időm válaszolni a véleményekre. De, ami késik nem múlik! :) Igyekszem bepótolni! ---> Már neki is álltam! :D

Történeteket írta: LilKedvenc történetekKedvenc írók