Felhasználónév:Ailana [Üzenet]
Regisztrálva::2008.03.09
Weboldal:http://ailana.blog.hu
1990-es vagyok - azért nem a koromat írom ki, mert azt évente változtathatnám, de a születési évem „remélhetőleg” már nem évül el)
11 évesen ismerkedtem meg J. K. Rowling utánozhatatlan mesevilágával és azóta sem tudtam szabadulni a varázsa alól (nagy-nagy köszönet és örök hála ezért Kriszti „néninek”!). Harry-vel, Ronnal, Hermione-val, Neville-lel, Lunával és a többiekkel együtt nőttem fel, miközben végigkövettem a történetüket, ami most véglegesen lezárult. :’(
Imádom a tél, az eső, a frissen vágott fű illatát és imádok olvasni, rajzolni, színházba járni és a havazásban sétálgatni; ha a szellő lengeti a hajam egy forró nyári napon vagy ha feltűnik néhány, napraforgó vagy pipacs színezte rét. Viszont tökéletesen egyetértek Ronnal abban, hogy pókok helyett miért nem lehetnek inkább pillangók…?
Egy szép dal, egy-két kedves szó, egy baráti mosoly és máris jó napom van. De sajnos ugyanilyen kevés elég ahhoz is, hogy az ellenkező hatást válts ki és az egész napom el legyen rontva.
Elég hangulatfüggő vagyok, van, hogy a világ legszomorúbb történetének legszívszaggatóbb része sem tudja elvenni a jókedvem és bánatot csalni a szemembe; de akad olyan is, hogy az érzelem legapróbb jelétől is potyogni kezdenek a könnyeim…(de persze csak titokban, mert..." sírni nem látsz, nem hagyom, játszom, mint egy bohóc..."

Kedvenc szereplőim: Ron, Ginny, Fred&George, Luna, Neville, Draco, Tekergők… persze nem maradhat ki a listából a trió másik két tagja sem, és senki más, aki a jó oldalon harcolt, ők mind nagyon a szívemhez nőttek. Külön imádom a kis Teddyt, aki szerintem a világ egyik legédesebb kis kölyke lehet a kék hajával.
A házakat illetően inkább Roxfort-párti vagyok a Teszleg süveg álláspontjával:
„Kár, hogy ami egyben teljes,
négybe épp én osztom azt…
de oldom, amit kötni kéne,
s ebből, félek, baj lehet…
egység kell most összefogás,
ha széthúzunk, elveszünk…”

Nem a házak versengése az, ami a Roxfortot annyira utánozhatatlanul fantasztikussá és irigylésre méltóvá teszi, hanem a légkör és a falai között élők! Emiatt vágyik oda mindenki, aki legalább egy oldalt elolvasott életében a HP-k valamelyikéből, úgyhogy én bármelyik házba szívesen ellátogatnék!
Fanfictionokat már nem is tudom, mióta olvasok, de csak 2008-ban szedtem össze a bátorságot, hogy én is írni kezdjek... Nem tudom, mennyire van hozzá tehetségem, de szeretem őket fogalmazni, olyankor el tudok szakadni a szürke valóságtól és a saját kis világom sokkal színesebb mezejére lépek. Remélem, átadhatok valamicskét általuk abból, amit az írásuk közben érzek!

Egyenlőre ennyi jut eszembe magamról.
Beszéljenek helyettem a történeteim!
Ja és:
" Számtalan veszély és megpróbáltatás után
eljutottam ide a várig, túl a manók városán,
hogy visszavegyem az ellopott gyermeket.
Akaratom erős, mint a tiéd,
és királyságom éppoly nagy:
Nincsen fölöttem hatalmad! "
by Sarah (FL)

"Close your eyes, but keep your mind wide open!" by Leslie (BtT)

Az EKLE tagok őszinte kritikáit mindig szívesen fogadom! Ugye, Shanon?;-)

Büszke KASHMIR-tag vagy másnéven a KASHMIR Szövetség admirálisa...:-)

Ha bármi kérdésetek, óhajotok, sóhajotok van és nem elég rá a "kritikák" aprócska mezője, szeretettel várok mindenkit a ficblogomban Bigyók a'la Ailana név alatt. Ne féljetek, nem harapok!:)

Történeteket írta: AilanaKedvenc történetekKedvenc írók