Felhasználónév:angrysmiley [Üzenet]
Regisztrálva::2008.07.11
Eredeti név:Ildi
'89-es vagyok, és 2007. szeptembere óta vagyok fanfiction rajongó, leginkább a Drarryk érdekelnek.
Nem tudom magam normálisan jellemezni, mert eléggé ellentmondásos vagyok.
Pl. szeretem ha békén hagynak, és egyedül lehetek. De ugyanakkor utálom, ha nincs kihez szóljak. Vagy: nem akarok beszélni a problémáimról, de örülnék ha valaki megkérdezné mi bajom, és elmondhatnám neki. És kívülről pesszimistának tűnök, bár én válltig állítom, hogy optimista vagyok, de reális.
Ha nagy leszek, közgazdász-pszichológus leszek, de csak ha nem őrülök meg a két egyetem egyszerre való végzésétől...


A csillagjegyem bak, vagyis:
Pesszimista, befelé forduló, takarékos. Óriási az önuralma és a munkabírása. A Bak mindenből tanul, mindentől nemesedik. Az élet mindig próbára teszi, de mindig mindenből a legbölcsebb következtetéseket vonja le. Tudja, hogyan küzdjön meg a nehéz helyzetekkel. Nehezen megközelíthető, ritkán mutatja ki érzelmeit, de semmi esetre sem érzéketlen. Szeretné kimutatni érzéseit és vágyait, de nincs hozzá önbizalma. Az önbecsülése mégis egészséges, gyakran tűnik azonban mások szemében önhittnek. Megjelenése, modora általában konzervatív, beforduló. Mindig mindenkivel megtartja a távolságot. Szeretteivel szemben is megtartja a három lépést, mert fél kimutatni érzéseit.
A Bak nő hűséges és megbízható feleség, de csak olyan férfi mellett érzi jól magát, aki nem a női praktikák miatt vonzódik a másik nemhez, annál többre értékeli az egyszerű őszinteséget, természetességet. Biztonságos családi háttér megteremtésére törekszik. Megbízható, lehet rá számítani és mindig gondoskodik szeretteiről.

Néhány írásomat megtalálod itt: http://www.mp-lm.gportal.hu/
Engem lepett meg a legjobban, de Mardis lennék!
i'm in slytherin!

be sorted @ nimbo.net
i'm in slytherin!
be sorted @ nimbo.net
Történeteket írta: angrysmileyKedvenc történetekKedvenc írók