Felhasználónév:Hajgi [Üzenet]
Regisztrálva::2008.10.18
Eredeti név:Államtitok.. ha megmondom, meg kell, hogy öljelek...x)
i'm in hufflepuff!


Hát... nem tudom, mit írhatnék magamról...
Épp 17. életévemet éldegélem, és Székesfehérváron egy gimnáziumban tanulok. Súlyos követelményei mellett (tanáraim szerint) túl sok időt fordítok "minden egyéb tevékenységemre", inkább forgatnám többet a tankönyveimet :s...
Súlyosan Harry Potter és társai-függő lány vagyok, szeretem Lilyt és Jamest, Dracót és Harryt, és sok más párosításukat. Székesfehérvártól nem messze élem mindennapjaimat. Szeretek írni, bár nem régen kezdtem, és szerintem nem nagyon megy (még)... de igyekszem, és azt mondják, az már fél siker... x)
Kedvenc filmjeim a HP3; Ice Age 3; Titkok könyvtára 3; Én és a Hercegem 1-2 (vajon van ebből 3? x) ); és még sok más nagyon szép romantikus film, amit sokan csak szirupnak hívnának... x) Kedvenc könyveim a HP5 és HP6, Twilight és barátai, valamint Abigél. Kedvenc zenéim főként Simple Plan és BassHunter számok, Nickelback, Mitchel Musso, de szinte mindenkit tudok szeretni. Zenét minden mennyiségben x). Kedvenc mondatom, amit a némettanárnőm írt fel a táblára: "Ich möchte ein Zimmer mit HP." (A HP persze Halbpansiont jelentett, de engem nem az a jelentése fogott meg x) )
Ha már idáig eljutottál, elmondom azt is, hogy utálom a történelmet (talán a tanárom miatt), a kémiát (amit nem tudok megérteni), de imádom a magyar nyelvtant. És igen, ha bétát keresel, ne is keress tovább, írj bátran anitaaa@mailbox.hu-ra.
És ha már itt tartasz, szeretném megköszönni, hogy végigolvastad ezt a leheletnyi kis ismertetőt rólam.
Ha már idáig eljutottál, kérlek, olvasd el a történeteimet, melyek az oldalon találhatóak, és hagyj magad után egy kritikát, ami neked csak egy perc, de nekem öröm, megnyugtatás, bíztatás, vagy épp egy kis tanulás! x)
Egy kis utószó… egy angol teszt szerint én a Hugrabugba kerülnék… hát… ÉLJEN A HUGRABUG!!! x)

Ficblog: Hajgi – avagy minden, amit olvasol tőle, s tudni akarsz róla
Link: http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=674

i'm in hufflepuff!

be sorted @ nimbo.net


Történeteket írta: HajgiKedvenc történetekKedvenc írók