Felhasználónév:Annie95 [Üzenet]
Regisztrálva::2008.12.31
Eredeti név:Losonczy Anna
Sziasztok!

Losonczy Anna vagyok, főállású Balassi Bálint múzsa a 16. század környékén, egyébként meg egy 22 éves (sajnos) mugli lány.
Egy életbiztosítónál dolgozom főlállásban, emellett hétvégente a METU-n fogok hallgatni pénzügy-számvitelt szeptembertől.

Gyerekkorom óta szeretek olvasni, és írni is, Harry Potter világával 9 évesen ismerkedtem meg, ekkor kezdtem el olvasni az első kötetet. Azóta azt kívánom, hogy töröljék ki az emlékezetemet, amikor elkezdem elölről olvasni a köteteket, hogy újból és újból végigizguljam, hogy mi fog történni. Bár így is végigizgulom újraolvasáskor annak ellenére, hogy szóról szóra tudom a végét. :D

Az első történetemet harmadikos koromban írtam, afféle "népmese fanfictionnek" hívhatjuk, Pillangós-kert volt a címe.
:D

A HP-világban a kedvenc karakterem egyértelműen Voldemort nagyúr, a második pedig Perselus Piton. Imádom a
háttértörténetüket, és gyűlölöm a filmkészítőket, amiért olyan keveset láthattam belőlük a 7, illetve 8 filmben.
Nemrégen elért egyfajta Draco Malfoy fellángolás is, így ilyen témában is fogok feltölteni történeteket.

A Sacrifice - Áldozat című történetemet sajnos már nagyon-nagyon régen, három éve nem frissítettem, de elmondom néhányótok (remélhetőleg) örömére, hogy folytatom az írást. Az új fejezettel úgy-ahogy megvagyok, így az hamarosan feltöltésre kerül, illetve özönlenek a jobbnál jobb ötletek, amelyeket beépíthetek a sztoriba. Úgyhoogy.. hamarosan folytatás! :)

A többi régi (2012 előtti) feltöltött történetemről nem tudok nyilatkozni, például a "Miért lett gonosz?" amennyire népszerű volt, annyira OOC: :) Bizony, tizenévesen nagyon rózsaszín felhőbe voltam burkolva!

További infókért a féééészbukon lehet zaklatni levélben, illetve e-mailen: pancsy95(kukac)gmail.com. :D

"Ó, én, ó, élet, kérdések nem szűnő árja! Hitetlenek végtelen özöne, balgáktól nyüzsgő városok! Mi jó ezek közt?
Ó, én, ó, élet! Válasz: Az, hogy itt vagy, hogy van élet és egyéniség, hogy zajlik a nagy színjáték, és te is hozzáírhatsz egy sort."


"Hold me like you never lost your patience, tell me that your love is more than hate me all the time. And you're still mine."

"Like fire
Hellfire
This fire in my skin
This burning desire
Is turning me to sin."


2017. 08. 19.

Történeteket írta: Annie95Kedvenc történetekKedvenc írók