Felhasználónév:emm92 [Üzenet]
Regisztrálva::2009.01.03
Lássuk csak...kezdeném azzal, hogy mindig is utáltam bemutatkozást íni. Remélem azért túléli az összeszenvedett hülyeségeimet a kedves olvasóközönség! :)
Nos hát, 16 esztendős nőnemű egyed vagyok, immáron négy esztendeje lelkes HP-fan. Kedvenc szereplőt tulajdonképpen nem tudnék megnevezni, de ficekben szeretem a Draco-Hermione párosítást, persze csak a valóban igényes művekben, amelyekben nem az a történet lényege, hogy Hermione a hatodik nyár folyamán elképesztően bombasztikusan jól kinéző plázamacsek lett, "dracocica" pedig olyan változásokon ment keresztül, melyeknek eredményeképpen úgy néz ki, mint egy agyonszteroidozott díjbirkózó, és persze a 2. fejezet első sorától kezdve járnak a Szükség Szobájába kufircolni, mer' az milyen buli. Öhm.Bocs. Asszem kiborultam xD
Ront is bírom, sztem ez azért van, mert olyan kis szerencsétlen ^^ . (Tudjátok, hogy van ez, az ember rokonszenvezik a hozzá hasonlókkal... xD)
Piton prof. viszont nem tartozik a kedvenceim közé *sötét tekintet*
Az írást mellesleg nemrég kezdtem, de lehet, hogy jobban is tenném, ha megkímélném a nagyérdeműt az agymenéseimtől... xD No, de ezt már döntsétek el Ti! :) Köszönöm, hogy időt szakítottál erre a szösszenetre. =)

Történeteket írta: emm92Kedvenc történetekKedvenc írók