Felhasználónév:Fantasia [Üzenet]
Regisztrálva::2009.01.05
Weboldal:http://konyvajanlas.blogspot.hu/?view=flipcard
( Na, ez meg már megint mit csinál? Természetesen új bemutatkozást, hogy mindenhol egységes legyen fenn. Hülyéskedést félretéve…)

Jelenleg a húszas éveimet taposom. Hajszínem barna, ha épp nincs festve. A szemem színét azt sajna nem tudom megmondani, mert nem tudom meghatározni. Szeretem a rock zenét, meg a kelta zenéket, meg minden olyan számot, ami tetszik.

Kedvenc kaja: spagetti, pizza, de rettentően édesszájú vagyok, amit valószínű, hogy valamelyik szülőmtől örökölhettem. Rövidlátó vagyok hét éves korom óta.

Kedvenc könyv: Stephen King regényei, fantasy, és scifi regények, meg minden olyan, ami a kezembe kerül.

Az írást azt naplóírással kezdtem (füzetből összetákolt naplószerűségbe) Tulajdonképpen azért kezdtem el írni, mert valamivel le kell nyugtatnom magamat, meg mert ez egy csodálatos önkifejezési eszköz. Az AFS-en kívül még más helyekre is beregisztráltam, így van néhány írói identitásom.

Mottóm: „A történeteket könnyebb kitalálni, mint leírni, mert írásba önteni a gondolatainkat sokkalta nehezebb.”

Kedvenc állatom: macska, meg a fantázia lényei (pl. egyszarvú). Ez utóbbi miatt azt mondták rám néhányan, hogy nem vagyok normális, meg ez szerintük gyerekes. Erre én azt szoktam válaszolni, hogy addig legyen gyermeki lelkű az ember, amíg teheti. Aki nem tud gyerekként gondolkodni, az nem tud felnőtt sem lenni (legalábbis én ezt vallom).
Hát akkor ennyit rólam.

Menjetek, és olvassátok az írásaimat. De aztán normális kritikákat kérek tőletek, és nem olyan póni, meg kefír szerűeket. És ha esetleg nem tetszik valamelyik írásom, ne káromkodjatok. Legfeljebb kerestek valami más olvasni valót az oldalon.

UI: Egyszerre több művön is dolgozom, meg még tanulok is(jelenleg még) így lehet , lassan fogok csak frissíteni.------------------------------cut below this line------------------------------


The sorting hat says that I belong in Hufflepuff!Said Hufflepuff, "I'll teach the lot, and treat them just the same."


Hufflepuff students are friendly, fair-minded, modest, and hard-working. A well-known member was Cedric Diggory, who represented Hogwarts in the most recent Triwizard Tournament.


http://frenchmacer5.tumblr.com/post/69267792511
 Take the most scientific Harry Potter
Quiz
ever created.


Get Sorted Now!-----------------------------cut above this line------------------------------

Történeteket írta: FantasiaKedvenc történetekKedvenc írók