Felhasználónév:TheSkunkSkins [Üzenet]
Regisztrálva::2009.04.13
Kedves Látogató!

Hol volt, hol nem volt... Luciatus és Tania, akik évek óta ismerték már egymást, amikor rájöttek, milyen jó dolog együtt alkotni. Megadták magukat egymásnak, és az első közös regényt 2009 márciusában kezdték el, majd ezt követte a második, novellák és dalocskák kerültek ki a kezük alól, egyszóval folyamatos ihletrohamaik, közös élményeik eredményét olvashatod itt.

Nézelődj, ha már erre tévedtél, de ne lepődj meg, ha egy-egy mondatunk vagy kifejezésünk ismerősen cseng. A történeteink tele vannak a Quimbyvel, a Kispál és a borzzal, a Skinsszel és a Qeer as folkkal kapcsolatos utalásokkal, bár az ismeretük nélkül is teljesen élvezhetőek.

A különböző idézetek, dalszövegek, szófordulatok főként a magunk (és egymás) szórakoztatására kerülnek és kerültek a történetbe, kifejezve tiszteletünket és rajongásunkat. Ugyanis sokat köszönhetünk a fentebb felsorolt alakulatoknak, főleg azoknak a zenekaroknak és embereknek, akik néha szembejönnek velünk, illetve általában mi megyünk szembe velük. A fesztiválok, a koncertek mind-mind ismerősek számunkra, és fontos részünket képezik. Ezt próbáljuk átadni, valahogy megfogni a hangulatot.


Kipróbáljuk magunkat mindenféle stílusban és műfajban, és csak remélni tudjuk, hogy valakinek tetszik. Nekünk mindez sokat jelent, élvezzük a közösen alkotás minden pillanatát, ami talán meg is érződik a dolgainkon. Külön-külön nem adnánk leírást kettőnkről, akit érdekel, nézzen szét a merin vagy még inkább fórumon (ficblogunk is van!), ugyanis mindketten regisztrálva vagyunk külön is.

---

És ezennel szeretnénk bejelenteni, hogy a merin debütált The Skunk Skins című regényünk talán megjelenik nyomtatásban is. Hogy ez sikerüljön, csak rajtatok múlik! További részletek a ficblogunkban és
itt.Történeteket írta: TheSkunkSkinsKedvenc történetekKedvenc írók