Felhasználónév:Nasu [Üzenet]
Regisztrálva::2009.06.26
Weboldal:Nasu
Mostantól Wattpaden is elérhető vagyok! :) Az FNY fejezeteit szépen sorban fel fogom ide is tölteni, akár itt is követhettek:----------------------------------------------------------------

Figyelem! :)

Mivel úgy érzem, hogy néha (elég sokszor :D) kissé követhetetlenül frissítek, ezért létrehoztam egy zárt Facebook csoportot a Fehér nyakkendőnek, ahová mindig ki fogom írni, ha éppen töltöttem fel új fejezetet. Így a tagok kapnak értesítést rögtön, nem kell a főoldalt vagy a SLASH részleget bújni tovább reménykedve, időben értesülni fogtok. ;)

Továbbá tervezek megosztani szösszeneteket, agymenéseket, kulisszatitkokat is a történettel kapcsolatban, szóval csatlakozzatok, jóság lesz!! :D Meg hát tudjátok jól, hogy nem is igazán harapok, mindig szeretek veletek beszélgetni! :)

Ide gyertek: https://www.facebook.com/groups/254205811704079/

Valamilyen furcsa okból kifolyólag Mich és Dwight is tagja a csoportnak, na ők viszont lehet harapnak velem ellentétben. :D De ha nem bántjátok őket, akkor ők sem fognak titeket, szóval no para. :D

Na puszika és ja még annyit, hogy IGEN, dolgozom az új fejezeten, szeretném a héten hozni, de bővebben majd a csoportban. ;)

- Február 17.

Történeteket írta: NasuKedvenc történetekKedvenc írók