Felhasználónév:anneelliot [Üzenet]
Regisztrálva::2009.07.09
Eredeti név:Anne Elliot
Weboldal:http://anneelliotsnonfairytail.blogspot.com

Anne Elliot, aki huszonnégy éves és mind szabad, mind kötött idejében budapesti lakos. Főállásban tanárjelölt egyetemista, mellékállásban banki alkalmazott és kedvesen búgó hangon kántálja válogatott rontásait a telefonba.


Nevezheted realistának, nem hazudnál vele. Szeret írni, ezt ki ne felejtsem a jellemzéséből. Szereti az őrület közeli állapotot és szereplőinek lelkét kivesézni amennyire csak lehet. A reggeleit szereti kávéval indítani, nem veti meg a magas kakaótartalmú étcsokoládét és a különféle egzotikus sajtokat. Röviden ennyit érdemes róla tudni, de bármilyen személyes/kínos/világmegváltó/filozofikus kérdésre válaszol, csak dobj neki fórumon egy PÜ-t, vagy egy kósza elektronikus levelet ide: anne.elliot@freemail.hu.

Anne Elliot vagyok. Banki alkalmazott, tanár tanonc, reménybeli örökgyermek. A Föld nevű bolygó eddig minimum 24 kört tett meg velem a Nap körül, ami az Univerzum szempontjából vajmi kevés, de engem egyre inkább belekényszerít a felnőtt lét alapjainak elsajátításába.


Lehetetlen alak vagyok, kritikában mindent kimondok. Sajnos/nem sajnos nem finomkodom, ha nem tetszik egy történet, ámbátor azt is hozzáfűzöm, szép megfogalmazásban, hogy miért nem. Vegetáriánus vagyok, tisztelem az élő lelkeket, és a húsfeldolgozó ipar ellen sztrájkolok, ha kell.Kérlek ti is tiszteljétek az enyémet, senkit nem térítek semmivel, ha lehet ti se engem. :D Egyébiránt nagyon jól főzök, szeretek nagy vacsipartikat adni, szeretem a könyveket is. Leendő tanárként életcélom lesz az olvasás megszerettetése, és a kreatív írás gyakoroltatása, amit javarészt a merengőnek köszönhetek. Köszönöm, Merengő crew.


Régebben, amikor fiatal voltam és bohó, írtam is. Itt van pár cédula, hogy miket pontosan. Illetve a nevem alatt alant megtalálhatók. Visszatértem a halálból, hogy kísértsek, és kéretlen kritikákat dobáljak szerteszét. Óhaj-sóhaj esetén ugyanezen a néven fórumon megtaláltok.


Történeteket írta: anneelliotKedvenc történetekKedvenc írók